Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Φιλιππίδης χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και προφανώς τιμωρίας»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Φιλιππίδης χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και προφανώς τιμωρίας»

Εντυπωσιακή, ταλαντούχα, δυναμική, έχοντας τη στόφα μιας αυθεντικής κωμικής ηθοποιού. Αυτή είναι η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό #metoo, για το αν έχει έρθει και η ίδια αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές στην καριέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ήταν ένα σοκ όσα συνέβησαν με το ελληνικό #metoo;

Ήταν ένα σοκ ο βαθμός στον οποίο εγκλημάτησαν αυτοί οι άνθρωποι. Ξέραμε ότι μιλάγαμε για ανθρώπους διαταραγμένους, με κακές συμπεριφορές, εκβιαστικούς και πολύ συχνά κακοποιητικούς, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μας σε βιασμούς. Όχι ότι και όλα τα προηγούμενα δεν είναι κατάπτυστα και δεν πρέπει να καταγγέλλονται.

Έχετε έρθει αντιμέτωπη με κακοποιητικές συμπεριφορές στην καριέρα σας;

Κακοποιητικές συμπεριφορές δέχτηκα και νομίζω δεν υπάρχει εργαζόμενος που να μην έχει δεχτεί. Έχω δεχτεί φωνές πέρα από εκεί που θα έπρεπε, γιατί εντάξει θέατρο κάνουμε και λόγω της πίεσης μπορεί όλοι να βγούμε από τα ρούχα μας. Άλλο όμως οι εντάσεις και άλλο οι κακοποιητικές συμπεριφορές. Άνθρωποι από θέσεις εξουσίας να μιλάνε χυδαία, υποτιμητικά και να κάνουν σεξιστικά αστεία σε κορίτσια και αγόρια. Πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν εξελιχθεί συναισθηματικά και νοητικά, γι’ αυτό και συμπεριφέρονται σαν μεγάλα ζώα σε αγέλη.

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, στο Εθνικό τρεις σεζόν και δεν είχα συναντήσει αυτήν του την πλευρά, ούτε καν την επιθετική του. Δούλεψα με έναν άνθρωπο πάρα πολύ συνεργάσιμο τότε. Βέβαια το πρωταγωνιστικό δίδυμο τότε ήταν εκείνος και ο Γιάννης Μπέζος και υπήρχε μια γλυκιά σχέση μεταξύ τους.

Αν είχατε τον Πέτρο Φιλιππίδη μπροστά σας, τι θα του λέγατε;

Δεν θα του έλεγα τίποτα, γιατί νομίζω δεν θα έπαιρνα καμία απάντηση που θα με αφορούσε. Δεν είμαι ψυχίατρος, εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας και για έναν άνθρωπο που ούτε εκείνος δεν ξέρει το «γιατί» έκανε όλα αυτά. Πιστεύω χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας. Ας τον ρωτούσε ένας ψυχίατρος, μήπως έβγαζε κάποιο συμπέρασμα.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Κουρούπη: «Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί»

Βαλέρια Κουρούπη: Βάλθηκε να μας τρελάνει με το κορμί της- Απίστευτη αλλαγή!

Βαλέρια Κουρούπη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με casual στιλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved