Βαλέρια Κουρούπη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Θήλαζα και έκλαιγα»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Θήλαζα και έκλαιγα»

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως σε κάθε της ρόλο η Βαλέρια Κουρούπη αφήσει το αποτύπωμα της.

Εκτός όμως από επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μανούλα. Η ίδια μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε όταν γεννήθηκε ο γιος της και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Θα κάνατε έναν δεύτερο γάμο;

Νιώθω ότι έχω να κάνω πάρα πολύ πιο ωραία πράγματα, από το να παντρευτώ ξανά. Ο γάμος ποτέ δεν με αφορούσε, με αφορά το παιδί. Παιδί δεν θέλω να κάνω πια, αν και θα ήθελα να έχω 2-3 παιδιά. Το έχω βγάλει από τη ζωή μου αυτό το κεφάλαιο, αλλά ο γάμος σαν μοτίβο ζωής δεν με αφορά.

Τι χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να τον ερωτευτείτε;

Συντροφικότητα. Να ξέρει να μοιράζεται στιγμές, σκέψεις, ν’ ακούει και ν’ αγαπάει πάρα πολύ τη ζωή. Αυτό θέλω να μοιράζομαι με τον σύντροφό μου. Δεν θέλω μιζέρια.

Όταν γεννήθηκε ο γιος σας, αντιμετωπίσατε επιλόχειο κατάθλιψη;

Ναι και βαριά. Θήλαζα και έτρεχε το δάκρυ στο μάγουλο του παιδιού. Έκλαιγα τους πρώτους μήνες όλη την ώρα. Δεν είχα αυτοκτονικές τάσεις, αλλά ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Πίστευα ότι δεν θα ξανάρθει ποτέ η ζωή μου. Είχα και ένα παιδί που δεν κοιμόταν καθόλου τον πρώτο καιρό και αισθάνθηκα ορμονικά σχεδόν δυστυχής μετά τη γέννησή του. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Τότε, είχε γεννήσει λίγο πριν από μένα και η Ελευθερία Βιδάκη, που αυτοκτόνησε και είχα πάθει σοκ. Με ταρακούνησε πάρα πολύ και είπα ότι δεν μπορώ να το αφήσω να με πάρει από κάτω. Διάβαζα πολλά βιβλία για τη μητρότητα και όλα αυτά και ένιωσα ότι δεν πρέπει να έχω ενοχές, ότι συμβαίνει στις γυναίκες. Το ξεπέρασα μόνη μου, βλέποντας τις καλές στιγμές της ζωής.

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει;

Δεν είχα ποτέ θέμα με τον χρόνο, ούτε με την ηλικία, γι’ αυτό και τη λέω δημόσια. Περιμένω να πάω και στα 50, να κάνω ένα μεγάλο πάρτι…. Από πέρυσι έχει αρχίζει και με φοβίζει λίγο η παρακμή του σώματος, που μπορεί να με φέρει σε θέση να χρειάζομαι βοήθεια. Δεν θέλω να χρειάζομαι, μου αρέσει να τα κάνω όλα μόνη μου. Διαφορετικά και οι ρυτίδες είναι καλοδεχούμενες, δεν κάνω μπότοξ. Αγαπάω τα σημάδια του χρόνου πάνω μου και νομίζω είναι φίλος μου.

Τι εύχεστε;

Ονειρεύομαι να βρίσκω στιγμές γαλήνης και να έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Να καμαρώσω το παιδί μου γερό και ευτυχισμένο, να κάνει πράγματα που θέλει. Επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να προλάβω να δω μια αλλαγή προς την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved