Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και το βαφτιστήρι της, τον Άγγελο Λάτσιο (photos)
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και το βαφτιστήρι της, τον Άγγελο Λάτσιο (photos)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και πολλά χρόνια πολύ δεμένες και πολύ αγαπημένες, έχοντας επισφραγίσει τη φιλία τους με διπλή κουμπαριά. 

Όχι μόνο γιατί κάποτε η τραγουδίστρια είχε παντρέψει την όμορφη παρουσιάστρια με τον πρώτο της σύζυγο Γιάννη Λάτσιο αλλά και γιατί αργότερα τής βάφτισε και το πρώτο της παιδί, τον γιο της Άγγελο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, τώρα, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλάει γι' αυτή τη μακροχρόνια φιλία αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με τον βαφτισιμιό της Άγγελο.

Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο από προσωπικές στιγμές των δύο γυναικών με τραγούδι και πολλή χαρά.

https://www.instagram.com/p/CODLSlmpKjc

Είσαι σταθερός άνθρωπος. Έχεις σταθερές φιλίες εδώ και χρόνια, συνεργασίες σταθερές, μια σταθερότητα στα στάνταρ των καλλιτεχνικών επιλογών σου. Στην προσωπική σου ζωή υπήρξες πιο ανεξάρτητη. Μήπως δεν ήταν εξίσου προτεραιότητα;

Ωραία το έφτασες εκεί! (Γελάει.) Αλλά νομίζω ότι ήταν θέμα τύχης κι αυτό. Γιατί δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν προτεραιότητα.

Πριν από λίγους μήνες είχες πει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Θέλω να βρω έναν τύπο μάγκα να με πάει ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή».

Τι το 'θελα και το είπα; Έγινε σημαία. (Γελάει.) Ξέρεις, όταν ορίζεις τη ζωή σου εσύ, το να σε πάει κάποιος ένα ωραίο ταξίδι στη ζωή το αποζητάς. Εμένα βέβαια με έκανε έτσι και η δουλειά μου, γιατί είναι ανδροκρατούμενη και η γυναίκα πρέπει να έχει κάποια στοιχεία πιο δυνατά για να επιβληθεί. Όμως εννοείται πως θα ήθελα έναν τέτοιο σύντροφο… σήμερα, αύριο, χθες. Την ιδιότητα τη γυναικεία δεν την απαρνήθηκα ποτέ.

Από την άλλη, όσο κι αν ακούγεται κλισέ, τις δυναμικές γυναίκες που ορίζουν τη ζωή τους οι άντρες λίγο τις φοβούνται.

Ναι, αλλά δεν τους θέλουμε αυτούς τους άντρες. Αυτούς που φοβούνται τι να τους κάνουμε; Εμείς θέλουμε αυτούς που δεν φοβούνται! (Γελάει.) Να σε προσεγγίσουν με τον τρόπο τους, με την ευθύτητά τους, με το «θέλω» τους. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο άλλος να σε αγαπήσει, να σε θελήσει για αυτό που είσαι. Αυτό που βλέπει. Να ξέρει κι αυτός ποιος είναι και να πει «Πάμε μαζί να δοκιμάσουμε τι γίνεται παρακάτω».

Ήσουν εκεί στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega, ήσουν εκεί και στην τελευταία στον Alpha πριν από έναν και κάτι χρόνο. Φίλες, κουμπάρες, μια ζωή μαζί. Πώς πρωτογνωριστήκατε;

Πολύ τυχαία. Τότε ήταν στον ΑΝΤ1, το δυνατό, το λαμπερό πρόσωπο του σταθμού. Κάναμε μια εκπομπή ενώ ήμουν ακόμα Θεσσαλονίκη και δέσαμε αμέσως. Προέκυψε μια συμπάθεια στην αρχή κι αυτό μεγάλωσε στα χρόνια. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Ελένη. Τώρα που έχουμε διαγράψει την πορεία μας και την ιστορία μας συχνά γελάμε σχολιάζοντας γεγονότα της ζωής μας. Το πιο σπουδαίο με την Ελένη είναι πως είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Για μένα αυτό είναι το πιο δυνατό στοιχείο της.

Έχεις βαφτίσει και τον Άγγελο…

Ο Άγγελος είναι σταρ, σούπερ σταρ, αφού εγώ το βάφτισα αυτό το παιδί! (Γελάει.)

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved