Βανδή: Η όλο νόημα ανάρτησή της μετά την νέα της έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη! (video)
Showbiz

Βανδή: Η όλο νόημα ανάρτησή της μετά την νέα της έξοδο με τον Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Η Δέσποινα Βανδή δεν σταματάει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει στην καθημερινότητα της.  Η νέα της ανάρτηση ήρθε μετά την πρόσφατη έξοδό της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Η Δέσποινα Βανδή διανύει από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Η τραγουδίστρια έχει μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού τα Σάββατα βρίσκεται στο J2US και τις Κυριακές κάνει εμφανίσεις στην Κύπρο.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι ενεργή στα social media, δεν σταματά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της.

Η ίδια ανέβασε ένα story από το κρεβάτι της λέγοντας με όλο νάζι πως μετά από την απαραίτητη ξεκούραση θα ετοιμαστεί για την εμφάνισή της στη Λεμεσό. Στο τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τα φιλιά της στους θαυμαστές της.

Δείτε το βίντεο.

Να σας θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια, ακριβώς μετά το τέλος του J2US όπου συμμετέχει ως κριτής του σόου, βρέθηκε στο Μοσχάτο σε Κρητικό γλέντι που είχε στηθεί σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Ο ιδιοκτήτης του κέντρου που διασκέδασαν στο Μοσχάτο αποκαλύπτει πώς πέρασαν!

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US σε Κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Βανδή: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved