Κατερίνα Διδασκάλου: «Οι Μέλισσες γράφουν ιστορία… Είναι μεγάλο δώρο για μένα η Μυρσίνη»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Οι Μέλισσες γράφουν ιστορία… Είναι μεγάλο δώρο για μένα η Μυρσίνη»

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τρίτη σεζόν κερδίζει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις «Άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται την Μυρσίνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν της δημιουργεί άγχος η ανταπόκριση του κοινού και για όσα της έχει δώσει η ηρωίδα της.

Οι «Άγριες Μέλισσες», διανύοντας την τρίτη τους χρονιά, νιώθετε ότι έχουν ανοίξει δρόμο για άλλης αισθητικής τηλεόραση;

Οι «Μέλισσες» γράφουν ιστορία. Το εκλαμβάνω και από ία μηνύματα του κόσμου, από αυτά που μου στέλνουν στο Instagram. Ολο αυτό μου δίνει τρομερή ελπίδα για το κοινό που έχουμε στην Ελλάδα.

Θεωρείτε, Λοιπόν, ότι το κοινό αναλαμβάνεται την υψηλή αισθητική;

Ναι, θεωρώ ότι όταν δίνεις στον κόσμο μία δουλειά με αισθητική,
την ξεχωρίζει.

Αυτή η ανταπόκριση και η μεγάλη αγκαλιά σας δημιουργούν άγχος;

Ναι, δημιουργικό άγχος και ευθύνη απέναντι στην ηρωίδα που θέλω να τη δικαιώσω αλλά και τον κόσμο που την παρακολουθεί πιστά.

Η Μυρσίνη τι έχει δώσει στην κ. Διδασκάλου ως ρόλος;

Είναι μεγάλο δώρο για μένα η Μυρσίνη. Μπορεί να μην έχω ταυτιστεί καθόλου μαζί της, όμως τις ώρες που είμαι στο γύρισμα μπαίνω στη δική της ψυχολογία και τη δικαιολογώ. Αλλιώς δεν θα μπορούσα να λέω τέτοια λόγια. Αν σκεφτόμουν σαν τη Διδασκάλου, θα ντρεπόμουν να πω κάποια κομμάτια του σεναρίου. Είναι μία γυναίκα με αλαζονεία, με-κοινωνικά κλισέ. Τη δικαιολογώ όμως γιατί ο καημός του χαμού του παιδιού της δεν θα την αφήσει ποτέ. Οταν χάνεις το παιδί σου, δεν το ξεπερνάς ποτέ. θέλω να "καταλήξω στο ότι πρέπει να δουλεύουμε τους ρόλους με βαθύτερα στοιχεία.

Πηγή:TVΤύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved