Σασμός: Behind the scenes: Δείτε για πρώτη φορά πώς γίνονται τα γυρίσματα! Τα γέλια των ηθοποιών
Showbiz

Σασμός: Behind the scenes: Δείτε για πρώτη φορά πώς γίνονται τα γυρίσματα! Τα γέλια των ηθοποιών

Μπορεί η σειρά Σασμός να έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη να παρακολουθούμε τις καταιγιστικές, συνήθως δραματικές, εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών, όμως πίσω από τις κάμερες πέφτει πολύ γέλιο!

Ο Κώστας Κωστόπουλος, ο μαέστρος αυτής της δουλειάς, ο σκηνοθέτης, είναι ο άνθρωπος που συντονίζει τα πάντα στο σετ των γυρισμάτων, είτε πρόκειται για πλάνα στο Μόναχο όπου βρέθηκαν οι δύο πρωταγωνιστές στο ξεκίνημα της σειράς, είτε για γύρισμα στην όμορφη Κρήτη, με προτίμηση στο λιμάνι των Χανίων ή σε εκείνο του Ρεθύμνου.

Όλοι οι ηθοποιοί, πριν ξεκινήσει μία σκηνή, μιλούν για αρκετή ώρα μαζί του, μιλούν για την απόδοση του ρόλου τους και ύστερα ο Κωστόπουλος λέει "πάμε" για να ξεκινήσει το γύρισμα.

Φυσικά, οι εικόνες που έχουν απολαύσει στις περισσότερες από τις σκηνές εξωτερικών γυρισμάτων, είναι μοναδικές. Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο με διάφορα φυσικά "σετ" που χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα, στην Κρήτη για να διαπιστώσετε ότι η δουλειά όλων είναι πολύ καλή.

Χοροί και γλέντια στα γυρίσματα

Κάτι που έκανε αυτή τη σειρά να ξεχωρίζει είναι το πολύ κλισέ αλλά πολύ αληθινό "περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω" καθώς από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους όλοι οι συντελεστές έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γι' αυτή τη δουλειά. Μάλιστα στα πρώτα δέκα επεισόδια που ήταν ως επί το πλείστον στην Κρήτη και οι ήρωες της σειράς έπρεπε να βρεθούν σε πανηγύρι, οι ηθοποιοί αφού έφεραν σε πέρας τους ρόλους τους, μετά το καταδιασκέδασαν!

Αρκεί μόνο να δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Φυσικά η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και είναι γεγονός ότι με την πρώτη ευκαιρία όλοι το καταδιασκεδάζουν. Αν και προσηλωμένοι όλοι στη δουλειά τους, στα διαλείμματα ειδικά μοιάζουν σαν να είναι μία παρέα όλοι, απολαμβάνοντας αυτή τη συνεργασία όσο τίποτα.

Αρκεί να δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω από τα γυρίσματα για να το διαπιστώσετε και εσείς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved