Stan: Συγκλονίζει η ανάρτησή του για τη Γεννηματά–Η αποκάλυψη για τη δική του οικογενειακή τραγωδία
Showbiz

Stan: Συγκλονίζει η ανάρτησή του για τη Γεννηματά–Η αποκάλυψη για τη δική του οικογενειακή τραγωδία

Συγκλονίζει ο Stan με την ανάρτησή του για τη Φώφη Γεννηματά. Με λόγια από καρδιάς ο τραγουδιστής θέλησε να «αποχαιρετήσει» τη Φώφη Γεννηματά αποκαλύπτοντας παράλληλα τη δική του οικογενειακή τραγωδία.

«Πρώτα έφυγε ο παππούς , μετά η γιαγιά , μετά η ξαδέλφη μου. Καταραμένη αρρώστια. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της #Φωφη_Γεννηματα», έγραψε ο ίδιος.

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής και με αφορμή το απρόσμενο «φευγιό» της πολιτικού, αναφέρθηκε στο χαμό των δικών του ανθρώπων από καρκίνο.

Δες το μήνυμά του στο twitter

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών με την είδηση του θανάτου της να προκαλεί σοκ και θλίψη. Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.


Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.
Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής».

Το μεσημέρι της Δευτέρας (25-10) μετά από επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, έγινε γνωστό ότι η γνωστή πολιτικός που με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε για να νικήσει και τη μάχη αυτή, άφηνε την τελευταία της πνοή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved