Λαγούτης-Δημητροπούλου:Η φιλία, ο έρωτάς στον Ήλιο και τα αστεία περιστατικά στον δρόμο με τον κόσμο
Showbiz

Λαγούτης-Δημητροπούλου:Η φιλία, ο έρωτάς στον Ήλιο και τα αστεία περιστατικά στον δρόμο με τον κόσμο

Από την περασμένη άνοιξη ο Πέτρος Λαγούτης και η Ευγενία Δημητροπούλου περνούν αρκετές ώρες της μέρας μαζί.

Ο Πέτρος υποδυόμενος τον Νικήτα εισέβαλε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και ανέπτυξε έναν έρωτα μετ' εμποδίων με την τηλεοπτική Λήδα, κατά κόσμον Ευγενία Δημητροπούλου.

Είχατε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν;

Ευγενία: Όχι, Γνωριζόμαστε χρόνια και νομίζω ότι αρκετές φορές ήταν να συνεργαστούμε. Δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω πού, αλλά έχω αυτή την αίσθηση.

Πέτρος: Πήγα να πω «ναι».· Κόλλησα προ στιγμή και εγώ γιατί γνωριζόμαστε χρόνια.

Ευγενία, ουσιαστικά για εσένα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις σε καθημερινή σειρά.

Ναι, είναι η πρώτη φορά. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Μέχρι να μπω στους ρυθμούς και να καταλάβω τι γίνεται, ζορίστηκα. Ειδικά πέρσι που είχαμε ξεκινήσει τα γυρίσματα αρκετά κοντά στις προβολές και δεν είχαμε μεγάλο περιθώριο. Ξεκίνησε όλη η σειρά με τη Λήδα και την ιστορία της και πραγματικά είχα κάθε μέρα δεκάωρο γύρισμα. Τώρα πια είναι μια χαρά.

Σας ρωτούν στον δρόμο δρόμο για τη σειρά;

Ευγενία: Ναι. Εμένα με ρωτούν στο σούπερ μάρκετ ή στον φούρνο. Εν τω μεταξύ, γίνεται εκεί που δεν το περιμένω καθόλου και ενώ είμαι με τη μάσκα μου. Παίρνω, ας πούμε, καφέ και μου λένε «θα σ' τον δώσω αν μου πεις τι θα γίνει» ή «Αν θα μου πεις ότι θα κάνεις αυτό». Ενδιαφέρονται για το τι θα κάνω ως Λήδα. Μάλιστα, το καλοκαίρι βρέθηκα στη Σαντορίνη και ήμουν με τη Δέσποινα Τσούτσα, που υποδύεται στη σειρά την Εύα, που ως ρόλοι έχουμε κόντρα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν λοιπόν πώς εμείς οι δύο κάνουμε μαζί διακοπές. Ήταν απίστευτο. Μας έλεγαν «Είναι δυνατόν εσείς οι δύο να είστε μαζί και να κάνετε διακοπές;».

Πέτρος: Εγώ πήγα κάποια στιγμή στις Σέρρες για μία δουλειά και μετά βγήκαμε σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Όλες οι κυρίες με τους άντρες τους ήθελαν να με ρωτήσουν για τη Λήδα και αν θα είμαστε μαζί μετά. Με υποδέχτηκαν ως Νικήτα.

Σας έχει τύχει να συνεργαστείτε με άνθρωπο που δεν συμπαθείτε;

Πέτρος: Μου έχει τύχει και δεν είναι ωραίο, Όταν μου συμβαίνει, προσπαθώ να το κρύψω αλλά είμαι και λίγο ανοιχτό βιβλίο, όπως λένε όσοι με γνωρίζουν. Σίγουρα όταν η σχέση είναι καλή, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να επικοινωνήσεις με τον άλλο. Αν δεν είσαι καλά με τον απέναντι σου και νιώθεις σφιγμένος και μαγκωμένος, τότε τα πράγματα δεν είναι ωραία. Δηλαδή, αυτό το κλισέ που λέμε «περνάμε ωραία στα καμαρίνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Ευγενία: Η δουλειά μας στηρίζεται πολύ στη χημεία. Βέβαια συνεργαζόμαστε με τόσους ανθρώπους, αλίμονο αν κολλούσαμε με όλους. Απλώς σίγουρα όταν έχεις καλή σχέση, είναι και πιο ευχάριστο το κλίμα. Γιατί δεν είναι μόνο η δουλειά. Είναι και η προετοιμασία, η πλάκα στο μακιγιάζ κ.ο.κ. Τουλάχιστον εμένα όλα αυτά μου φτιάχνουν τη διάθεση. Όχι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved