Λαγούτης-Δημητροπούλου: Οι σπουδές στα Ναυτιλιακά και στη Νομική και πώς έγιναν ηθοποιοί
Showbiz

Λαγούτης-Δημητροπούλου: Οι σπουδές στα Ναυτιλιακά και στη Νομική και πώς έγιναν ηθοποιοί

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Ευγενία Δημητροπούλου μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1.

Οι δύο ηθοποιοί σε συνέντευξή τους ανέφεραν πώς βρέθηκαν στο χώρο της υποκριτικής και αν ετοιμάζουν κάτι θεατρικά για τον χειμώνα.

Ευγενία, εσύ προοριζόσουν για δικηγόρος και εσύ, Πέτρο, για να κάνεις καριέρα στα ναυτιλιακά. Είχε κάποιος από τους δυο σας όνειρο από μικρός να γίνει ηθοποιός;

Πέτρος: Εγώ δεν την ήθελα αυτή τη σχολή από την αρχή. Ήθελα να περάσω Ψυχολογία. Έχασα το Πάντειο για 20 μόρια. Περνούσα στην Κρήτη αλλά δεν την είχα δηλώσει. Μπήκα λοιπόν στο πανεπιστήμιο και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανα. Στα 22 μου αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για δραματική σχολή. Ήμουν στο τέταρτο έτος των σπουδών μου. Δεν ήταν μια απόφαση ελαφρά την καρδία.

Ευγενία: Τελείωσες τη σχολή σου;

Πέτρος: Όχι. Πέρασα 47 από τα 56 μαθήματα. Από τότε όμως ένιωθα ότι ακόμα κι αν τελειώσω τη σχολή, πιο εύκολα θα γίνω περιπτεράς παρά θα πάω να ασκήσω το επάγγελμα.

Ευγενία: Εγώ είχα εκφράσει την επιθυμία μου να γίνω ηθοποιός πολύ δειλά στο σχολείο. Καθόλου θαρρετά. Απλώς επειδή μεγάλωσα στη Λαμία και ήμουν από επαρχία είχα πάντα την ανασφάλεια γιατί ήταν ένας χώρος που με φόβιζε και δεν τον γνώριζα. Παράλληλα ήμουν πάντα «φυτό» και καλή μαθήτρια, οπότε ήθελα να σπουδάσω και κάτι άλλο. Συνειδητά λοιπόν πέρασα στο πανεπιστήμιο. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να σπουδάσω στην Αθήνα.

Δεν σε φόβιζε η πρωτεύουσα;

Ευγενία: Καθόλου. Ένιωθα τέλεια. Με το που έφτασα στην Αθήνα κατάλαβα ότι αυτή είναι η πόλη μου.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τη μυθοπλασία να ανθίζει ξανά στην ελληνική τηλεόραση. Εσύ, Πέτρο, συμμετέχεις και στο Έτερος εγώ, μια δουλειά που ξεχώρισε. ,

Νομίζω ότι το Έτερος εγώ έκανε μια πολύ σημαντική αρχή και ακολουθούν κι άλλες σειρές που έχουν κάτι ιδιαίτερο να πουν. Σε αυτό το σημεία θέλω να πω και πολλά μπράβο στην ΕΡΤ γιατί έχει μπει πολύ δυνατά στη μυθοπλασία με αρκετές και καλές δουλειές. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Διαβάζοντας σήμερα πέτυχα έναν τίτλο που έλεγε «η μυθοπλασία θα νικήσει κατά κράτος το ριάλιτι». Μάλιστα μου ήρθε και e-mail από το Αvaaz ότι μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσει το The Bachelor. Και σκέφτηκα «Εντάξει, έλεος πια, επιτέλους».

Ευγενία: Εγώ χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί καταρχάς ο κόσμος στηρίζει τη μυθοπλασία. Αυτό δίνει δουλειά σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Θέατρο φέτος θα κάνετε;

Ευγενία: Εγώ όχι. Ήθελα πολύ να πω το «ναι» σε κάποιες προτάσεις γιατί ήταν αξιόλογοι τόσο οι συντελεστές όσο και το έργο και ο ρόλος. Δυσκολεύτηκα να πω τελικά ότι δεν θα το κάνω. Αποφάσισα όμως να επικεντρωθώ για φέτος στα γυρίσματα.

Πέτρος: Εγώ θα κάνω τη Μέθοδο Γκρόνχολμ, που κατέβηκε το 2020 λόγω της πρώτης πανδημίας, θα ανέβει ξανά Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Εμπορικόν από μέσα Δεκεμβρίου. Δεν προλαβαίνω κάτι άλλο γιατί έχω και το Έτερος εγώ, όπου θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στις 10 Ιανουαρίου (σ.σ. για τον τρίτο κύκλο της σειράς) και θα πάνε μέχρι τις 7 Απριλίου. Ταυτόχρονα θα έχω και τα γυρίσματα του Ήλιου, οπότε δεν γίνεται.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved