Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου με άλλαξε. Όταν γίνεσαι γονιός σταματάς να είσαι εγωιστής»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου με άλλαξε. Όταν γίνεσαι γονιός σταματάς να είσαι εγωιστής»

Ο Νίκος Ψαρράς  φέτος θα συμπρωταγωνιστήσει με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στη μίνι σειρά της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη».

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία τους αλλά και για την οικογένεια του.

Η σύζυγος του, η Ελενα Καρακούλη, είναι θεατρολόγος, σκηνοθέτης και καθηγήτρια Φιλολογίας στη Γερμανική Σχολή: «Γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο», είπε ο Νίκος. «Είναι τεράστια βοήθεια το γεγονός ότι σχετίζεται με τον χώρο. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη για τη δουλειά.

Παρακολουθεί την κάθε δουλειά μου στενά και μάλιστα από τα πρώτα-πρώτα στάδια. Εχουμε συνεργαστεί κιόλας. Και με τον μικρό. Στο "Χίμελβεκ" ο γιος μας συμμετείχε στο θεατρικό με video. Εχει πλάκα, από τότε, όταν τον ρωτούν τι δουλειά θα κάνει στο μέλλον, απαντά: "Τι με ρωτάτε; Αφού είμαι ηθοποιός. Επαιζα στο “Χίμελβεκ”. Ο Πάνος πηγαίνει στη Γερμανική Σχολή και μόλις τώρα τελειώσαμε το μάθημα του Σαολίν Κουνγκ Φου. Εκείνος παρακολουθεί το παιδικό τμήμα κι εγώ το τμήμα των γονέων. Είναι ένα πολύ ζωντανό, ξανθό αγοράκι με πολύ χιούμορ και φαντασία. Του δίνω, τον χρόνο που απαιτείται. Τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, οι γονείς οφείλουν να είναι κοντά του. Ο Πάνος με άλλαξε. Σε όλους όσοι βιώνουν τον ρόλο του γονέα συμβαίνει αυτό. Σταματάς να είσαι εγωιστής, ρίχνεις αλλού το βάρος. Ασχολείσαι πιο πολύ με το εμείς απ' ό,τι με το εγώ».

Η κουβέντα ολοκληρώνεται με την πολυαναμενόμενη σειρά «Αγάπη παράνομη» που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1. «Πρόκειται για ένα διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Ο Κουτελιδάκης ήθελε χρόνια να το κάνει σειρά, αλλά πάντα προέκυπτε κάτι και δεν τα κατάφερνε. Εφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου. Εγώ υποδύομαι τον Στάθη Στεριανό, σύζυγο και πατέρα της οικογένειας, που γνωρίζει μια κοπέλα, χάνει τον έλεγχο και κάνει ό,τι χειρότερο. Την παντρεύει με τον γιο του και τη βάζει στο σπίτι του.

Η σειρά πραγματεύεται θέματα όπως του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της αιμομιξίας κ.ά.». Οσο για τη συνύπαρξη με την Καρυοφυλλιά,Καραμπέτη στο πλατό; «Παίζαμε μαζί στις πρώτες δουλειές της καριέρας μου. Εχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Εχω να πω για εκείνη ό,τι λέει όλο το ελληνικό θέατρο. Οτι είναι ένα γλυκός και καθαρός άνθρωπος, ένα υπέροχο πλάσμα, μια δουλευταρού. Αν το ελληνικό θέατρο είχε άλλες δύο Καρυοφυλλιές, θα ήταν σίγουρα διαφορετικό», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved