Σιμάτου: Μιλάει πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη σύζυγό της, γιο της Μπέτυς Αρβανίτη
Showbiz

Σιμάτου: Μιλάει πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον σκηνοθέτη σύζυγό της, γιο της Μπέτυς Αρβανίτη

Η Εύα Σιμάτου δεν είναι από τους ανθρώπους που κοιτάζουν την καριέρα.

Κυνηγάει περισσότερο την πρόκληση, το καινούριο, οτιδήποτε θα μπορούσε να την πάει πέρα από το συνηθισμένο.

Που μεγάλωσες;

Γεννήθηκα και έζησα στο Νέο Ηράκλειο. Οταν ενηλικιώθηκα πήγα στο Λονδίνο, όπου έζησα πέντε χρόνια, γύρισα, άλλαξα διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα και κατέληξα εδώ, στον Λυκαβηττό με τον Αλέξη. Οσο για το, μέλλον, δεν ξέρω.

Στο Λονδίνο τι έκανες;

Σπούδασα Κοινωνιολογία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το μεταπτυχιακό μου αφορά την Κριτική και Διαχείριση Τέχνης. Εκανα κι έναν κύκλο σπουδών στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης και ήμουν τυχερή γιατί είχα πολλές καλές συναντήσεις με σπουδαίους ανθρώπους και πολλές προοπτικές.

Και τότε γιατί έφυγες;

Δεν μου άρεσε το Λονδίνο. Ηθελα να γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στον τρόπο ζωής, σε αυτό το υπέροχο κλίμα που έχουμε. Ως τουρίστρια μου άρεσε και με γοήτευαν το γκρίζο, το μουντό, η βροχή, αλλά το να ζεις εκεί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το συνηθίσω. Τέσσερα χρόνια ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι δεν θα μπορούσα να μένω μόνιμα. Ετσι επέστρεψα, πήγα στο Θέατρο Τέχνης και άρχισα να δουλεύω στο θέατρο και στο Deree.

Και μετά γνώρισες τον Αλέξη από την παρουσίαση βιβλίου, όπως έμαθα.

Με κάλεσε να παρουσιάσω ένα βιβλίο του. Και ούτε καν με πήρε τηλέφωνο, διαδικτυακά μου έστειλε μήνυμα. Βέβαια, ήξερε ποια ήμουν. Είχα δουλέψει πριν στο θέατρο της μητέρας του (σ.σ. Μπέτυ Αρβανίτη). Με προσέγγισε λοιπόν για την παρουσίαση του βιβλίου του, «Χαμαιλέοντες», που είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία του σαφώς γιατί έγινε η αιτία να συναντηθούμε, αλλά και για λόγους ουσίας. Πάντα μου άρεσε η δουλειά του Αλέξη, πολύ προτού γνωριστούμε.

Και πώς αποφασίσατε να παντρευτείτε;

Οπως λέει και ο Αλέξης πολύ εύστοχα, «εξέβαλε». Προέκυψε. Δεν καθίσαμε να πούμε «τώρα θα παντρευτούμε». Ολα έγιναν χωρίς σχέδιο. Οπως και το παιδί. Μας ήρθαν έτσι τα πράγματα, κι εμείς τα ακολουθήσαμε.

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Οκτώ, εκ των οποίων τα πέντε παντρεμένοι.

Πόσο επηρέασε η διαφορά ηλικίας;

Εχουμε διαφορά, αλλά στην πραγματικότητα είναι αντίστροφη. Εκείνος είναι σαν έφηβος. Πολύ πιο τολμηρός από μένα. Θα πάρει περισσότερα ρίσκα, ενώ εγώ, ας πούμε, θα σκεφτώ προτού κάνω κάτι. Είναι πιο παρορμητικός και είναι ένα από τα πολλά που θαυμάζω σε εκείνον.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved