Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Έχει γραφτεί πολλές φορές και το έχω διαψεύσει. Δεν έχω περάσει νευρική ανορεξία»

H Nίκη Κάρτσωνα ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει περάσει νευρική ανορεξία όπως φημολογείται, για το αν συνεχίζει να γυμνάζεται όπως στο παρελθόν, αλλά και για το αν ο γάμος της πέρασε ποτέ κρίση.

Φημολογείται πως στο παρελθόν είχες πάθει νευρική ανορεξία. Ισχύει;

Όχι, σε καμία περίπτωση! Έχει γραφτεί πολλές φορές αυτό και το έχω διαψεύσει όσες φορές έχει λεχθεί. Αγαπώ πολύ το φαγητό, αλλά μού αρέσει η υγιεινή διατροφή. Μού αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι ένα είδος φροντίδας για τους ανθρώπους που αγαπάω και δεν εννοώ μόνο τον άντρα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου, αλλά και τους φίλους μου. Σίγουρα, όμως, υπήρχαν περίοδοι της ζωής μου που από την πολλή κούραση- ειδικά όταν έμενα μόνη μου- και δούλευα πολύ τότε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, δεν ασχολούμουν πολύ με τη διατροφή μου. Ίσως, υπήρχαν φορές που να φαινόμουν πιο αδύνατη και κουρασμένη. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι αδύνατοι, γράφει στο πρόσωπο η κούραση, πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Ευτυχώς και Δόξα τω Θεώ δεν έχω περάσει από νευρική ανορεξία. Η νευρική ανορεξία δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια αρρώστια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.

Συνεχίζεις να γυμνάζεσαι όπως στο παρελθόν;

Γυμνάζομαι σίγουρα δύο φορές την εβδομάδα και αν προλαβαίνω και τρεις .Δεν το κάνω για να έχω ένα τέλειο κορμί, για να βγω στη πασαρέλα ή κάποια φωτογράφιση. Η γυμναστική μού δίνει ευεξία, με ξεκουράζει. «Κάθε φορά που τελειώνω λέω τα κατάφερα και σήμερα»! Όσο μεγαλώνουμε, η ανάγκη να φροντίζουμε τον εαυτό μας αυξάνεται και οφείλουμε ν’ αγαπάμε τον εαυτό μας. Όσο μεγαλώνω, θέλω να το αποδείξω στον εαυτό μου ότι όντως με αγαπώ πάρα πολύ.

Πάντα τον αγαπούσες τον εαυτό σου και ήσουν συμφιλιωμένη μ’ αυτόν;

Όχι! Πάντα χρειάζεται δουλειά. Δουλεύω με τον εαυτό μου 10 χρόνια αλλά δεν έχω κάνει ψυχανάλυση. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Πιστεύω πως έχουμε έρθει σ΄ αυτόν τον κόσμο για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να τον αποδεχτούμε και να τον αγαπήσουμε και φυσικά ν’ αποδεχτούμε και τους γύρω μας. Έκανα περισσότερο βιωματικά πράγματα, αναπνοές, ρείκι, και συστημική. Τώρα, έχω μια άλλη δασκάλα που κάνω κάποιες θεραπείες μαζί της. Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις τη γαλήνη στην ψυχή σου, γιατί ζούμε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό και γρήγορο κόσμο. Είναι τόσες οι απαιτήσεις, που αν δεν προσέξεις, νιώθω πως οι περισσότερες αρρώστιες προκύπτουν μέσα από την ψυχή. Η ευτυχία είναι η κατάσταση της ζωής. Κανένας πλούτος, δόξα και αναγνώριση δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αυτό το λέω και στον γιο μου. Θέλω το παιδί μου να είναι ένας γεμάτος και ανεξάρτητος άνθρωπος

Ο γάμος σας πέρασε ποτέ κρίση;

Κρίση σοβαρή όχι. Σαφώς έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Η καθημερινότητα είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι για έναν γάμο. Έχουμε περάσει τα θέματά μας, χωρίς να πούμε ποτέ τη λέξη χωρίζω. Με τον Νίκο (Χατζή) υπάρχει πολλή αγάπη. Μαγική συνταγή είναι ο σεβασμός, η αγάπη και η πολλή ελευθερία μεταξύ μας στα πλαίσια που ο ένας δεν ενοχλεί τον άλλο. Δεν προσπάθησε ποτέ ο ένας να αλλάξει τον άλλο. Όταν ο ένας δούλευε πολύ, ο άλλος έκανε λίγο πίσω από την στιγμή που κάναμε οικογένεια και βγαίνει χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει από πριν. Δεν έχουμε το «εγώ» μας μπροστά!

Πηγή:Εγώ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved