Νίκη Κάρτσωνα: «Είμαι ένας πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Είμαι ένας πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος»

Η Νίκη Κάρτσωνα αυτή την περίοδο είναι γεμάτη δημιουργικότητα.

Η ίδια πρόσφατα μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την καθημερινότητα της και για το αν ο γιος της, Φίλιππος, της έχει ζητήσει αδερφάκι.

Πώς διαχειρίζεσαι την καθημερινότητά σου;

Με πολύ προγραμματισμό. Είμαι ένας πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος, λόγω του πρωταθλητισμού που έκανα από μικρή. Αυτή η πειθαρχία με ακολουθεί σε όλη τη διαδρομή της ζωής μου μέχρι τώρα. Θα σηκωθώ το πρωί, θα ετοιμάσω το πρωινό του γιου μου, θα τον χαιρετήσω για το σχολείο, θα έρθω από νωρίς στο μαγαζί στην Κηφισιά, θα κάνω τα ραντεβού με τους πελάτες μου, θα τσεκάρω το e-shop και θα μιλήσω με την κοπέλα που το διαχειρίζεται. Οπωσδήποτε θα φύγω από τη δουλειά μου το απόγευμα που ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι και θα αφοσιωθώ στο παιδί μου. Κάθε Παρασκευή φεύγω για την Καλαμάτα για να επισκεφτώ τα μαγαζιά μου και γυρίζω Κυριακή. Το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό, όμως, είμαι γεμάτη δημιουργικότητα αυτήν την περίοδο.

Πώς νιώθουν το παιδί και ο σύζυγος; Γκρινιάζουν;

Στον Φίλιππο δεν λείπω, γιατί αν εξαιρέσεις τις Παρασκευές που φεύγω και το έχει συνηθίσει, ουσιαστικά τα απογεύματα είμαι μαζί του. Ο Φίλιππος είναι 12 χρονών και πάει πρώτη γυμνασίου και έχει πολύ διάβασμα. Επίσης, πάει για μπάσκετ καθημερινά, οπότε ο χρόνος είναι λίγος για να παίξουμε όπως παλιά. Βλέπουμε αγώνες μαζί, NBA, θα παίξουμε επιτραπέζια ή θα δούμε μια σειρά από κοινού ή θα πάμε μια βόλτα. Η καθιερωμένη μέρα που είμαστε όλη η οικογένεια μαζί και θα δούμε τους φίλους μας, είναι η Κυριακή.

Σας ζήτησε ο Φίλιππος ποτέ αδελφάκι;

Όχι, είναι ένα καλά μεγαλωμένο παιδί. Λαμβάνει όλη τη αφοσίωση και την αγάπη και φαντάζομαι πως όσο περνάνε τα χρόνια, για ένα μοναχοπαίδι είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χάσει. Στην πραγματικότητα σαφώς και δεν είναι έτσι καθώς η αγάπη των γονιών είναι ατελείωτη και απεριόριστη. Έτσι, όσα παιδιά και να έχεις την αγάπη τη βρίσκεις και τη διοχετεύεις στα παιδιά σου. Όσον αφορά στον άντρα μου και τη επιθυμία του για δεύτερο παιδί, περάσαμε μια φάση που ειδικά όταν ο Φίλιππος πήγε στο δημοτικό, αισθάνθηκα πως ήταν η στιγμή που ίσως να ήθελα και άλλο παιδί. Όμως, είμαι πολύ ρεαλίστρια και γνωρίζω τον χρόνο που έχω και δεν θα ήθελα με τίποτα το παιδί μου να το μεγαλώνει ένας τρίτος άνθρωπος. Οι γονείς που αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους είναι «ένα λουλούδι που ανθίζει και φαίνεται αυτό». Τα παιδιά και το μεγάλωμά τους είναι το πιο δύσκολο και το πιο ανταποδοτικό project που μπορεί να σού συμβεί στη ζωή. Η έλλειψη χρόνου ήταν ένας πολύ ανασταλτικός παράγοντας. Επίσης, εγώ και ο Νίκος είμαστε παιδιά από την Καλαμάτα, οπότε δεν έχουμε στην Αθήνα κανένα συγγενή. Οι συγγενείς και η οικογένεια είναι χέρια και βοήθεια που έχουν πολλή αγάπη.

Είσαι η κλασική μητέρα;

Λόγω των βιωμάτων μου και της μητέρας μου, είμαι και εγώ μια μητέρα υποστηρικτική. Και επειδή πιστεύω το παιδί μου, είμαι και απαιτητική, όπως ήταν και η μητέρα μου μαζί μου και με τ’ αδέλφια μου.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved