Βαλέρια Κουρούπη: Πέρασα 20 υπέροχα χρόνια με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η σχέση έκανε τον κύκλο της
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: Πέρασα 20 υπέροχα χρόνια με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η σχέση έκανε τον κύκλο της

Η Βαλέρια Κουρούπη βρίσκεται 26 χρόνια στην υποκριτική.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν η συγγενική της σχέση με την Ναταλία Τσαλίκη και τον Γιάννη Μπέζο λειτούργησε θετικά στην καριέρα της, για το διαζύγιο της και για τους λόγους που αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία.

Είστε ανιψιά της Ναταλίας Τσαλίκη, η συγγενική σας σχέση με εκείνη και τον Γιάννη Μπέζο, λειτούργησε θετικά στην καριέρα σας;

Λειτούργησε θετικά στην επιλογή που έκανα, γιατί ήμουν ένα παιδί που μεγάλωσε στο θέατρο και αυτό με έκανε να αγαπήσω γενικά τις τέχνες. Είχα δυο ανθρώπους που θα μπορούσα να κουβεντιάσω στα θέματα που με απασχολούσαν, να μοιραστώ τις αγωνίες και τους φόβους μου και πήρα πολύ κουράγιο. Από την άλλη, τις δουλειές που έκανα με τον Γιάννη, τις έκανα μόνο όταν υπήρχε λόγος να είμαι εκεί. Είμαι 47 ετών, βρίσκομαι 26 χρόνια στην υποκριτική και φαίνεται αν με βοήθησε ή όχι.

Είναι περίεργος άνθρωπος, όπως λέγεται;

Είναι ένας άνθρωπος που λέει τη γνώμη του ανοιχτά και ξεκάθαρα, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα σχολιαστεί ή όχι. Αυτό, στη χώρα μας που είναι βαθιά συντηρητική, φαίνεται προκλητικό.

Γιατί αποφασίσατε να κάνετε ψυχοθεραπεία;

Μετά τα 40 και αφού το παιδί μου μεγάλωσε, αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Το έκανα σαν δώρο σε μένα και με βοήθησε πολύ να βρω πράγματα για μένα, να απενοχοποιήσω σκέψεις και ανάγκες μου. Έμαθα ν’ αγαπώ, να σέβομαι και ν’ ακούω τα συναισθήματά μου. Είχα αφήσει πολύ πίσω το δικό μου συναίσθημα, για να καλύψω άλλους ανθρώπους. Την έχω σταματήσει εδώ και τρία χρόνια, αλλά σκέφτομαι να ξαναξεκινήσω όταν θα βρω χρόνο.

Μέσω της ψυχοθεραπείας, γίνατε πιο δυνατή στον τρόπο που αντιμετωπίσατε το διαζύγιό σας;

Φυσικά, πιο δυνατή σ’ αυτό και πιο δυνατή στο να δω ότι κάτι είχε τελειώσει και το συντηρούσα για χίλιους άλλους λόγους, όπως έχουμε μάθει σ’ αυτή τη χώρα. Η οικογένεια όμως, δεν είναι κάτι που κρατάς με το ζόρι. Μπορεί να είσαι οικογένεια με κάποιον και να τον αγαπάς, ακόμη και αν ζεις σε άλλο σπίτι. Το παιδί μου δεν αισθάνθηκε ποτέ καμία διάβρωση της οικογένειας. Θεωρώ ότι είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για έναν άνθρωπο που μεγαλώνει. Πέρασα 20 υπέροχα χρόνια με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η σχέση έκανε τον κύκλο της και αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας. Ο λόγος που μιλάω για το διαζύγιό μου πιο ανοιχτά, είναι γιατί θα ήθελα να γίνει παράδειγμα ότι μπορείς να χωρίσεις, χωρίς να τσακωθείς και να μισείς τον άλλον.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved