Πέτρος Ιακωβίδης: Το περιστατικό με θαυμάστρια που τον άφησε σχεδόν γυμνό στην πίστα
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: Το περιστατικό με θαυμάστρια που τον άφησε σχεδόν γυμνό στην πίστα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρίσκεται πέντε χρόνια στην Αθήνα και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση στην πίστα, για τα χρόνια που εργαζόταν στην επαρχία και για το κεφάλαιο προσωπική ζωή το οποίο θέλει να κρατά ερμητικά κλειστό.

Εχεις βρεθεί ποτέ σε δύσκολη θέση στην πίστα;

Μου έχουν τύχει πολλά πριν κάνω δισκογραφία. Όταν ήμουν στην Ξάνθη πριν από δώδεκα χρόνια, στα 21 μου, έτσι όπως χόρευε ο κόσμος πάνω στην πίστα, μια κοπέλα με τράβηξε προς το μέρος της με τόση δύναμη που μου έσκισε όλο το πουκάμισο και έμεινα σχεδόν γυμνός. Η ορχήστρα συνέχισε να παίζει, μπήκα γρήγορα στα καμαρίνια, έβαλα ένα μπλουζάκι και συνέχισα. Έχει τύχει πολλές φορές να πέσω από τη σκηνή και να βρεθώ στο πρώτο τραπέζι.

Έχεις δουλέψει αρκετά στην επαρχία, έτσι;

Έχω φτάσει μέχρι Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Βέροια, Λάρισα, Βόλο...

Λένε ότι έτσι ψήνεται καλά ένας λαϊκός τραγουδιστής.

Ισχύει. Αλλιώς διασκεδάζουν στον Βόλο, αλλιώς στη Θεσσαλονίκη, αλλιώς στην Αθήνα. Είναι και οι παραδόσεις του κάθε τόπου, οπότε μαθαίνεις πολλά είδη μουσικής. Στη Μακεδονία, ας πούμε, υπάρχουν πιο πολλοί Πόντιοι.

Η αναγνωρισιμότητα σε έκανε πιο κλειστό άνθρωπο;

Το αντίθετο. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα ότι δεν θέλω να με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Ακόμα και παράπονα να μου κάνουν μου αρέσει.

Τι είδους παράπονα;

Έχει τύχει να έρθουν στο καμαρίνι και να μου πουν «δεν ήσουν πολύ καλός σήμερα, την προηγούμενη φορά ήσουν καλύτερος» ή ότι δεν τους άρεσε πολύ το τραγούδι που είχα κυκλοφορήσει. Αυτά είναι που σε κάνουν καλύτερο και πολλές φορές μπορώ να σου πω ότι έχουν δίκιο.

Εχει τύχει ποτέ να γίνει επιτυχία ένα τραγούδι που δεν το περίμενες;

Υπάρχει ο παραγωγός μου, ο Σπύρος Ποταμόπουλος, που ακούει πρώτος όλα μου τα τραγούδια (σ.σ. ο πιο κοντινός άνθρωπος και στενός του συνεργάτης). Τυχαίνει να πιστεύω εγώ σε κάποια τραγούδια περισσότερο και σε κάποια άλλα εκείνος. Όταν έγραψα το Κοριτσάκι μου, του τηλεφώνησα και του είπα: «Αυτό πρέπει να το κυκλοφορηθώ τώρα και δεν σηκώνω κουβέντα». Δικαιώθηκα. Ήταν το πρώτο τραγούδι μου που ακούστηκε πολύ.

Το κεφάλαιο «προσωπική ζωή» το κρατάς ερμητικά κλειστό;

Γενικό είμαι άνθρωπος των σταθερών σχέσεων, είμαι και Παρθένος στο ζώδιο. Εκτός από τη μητέρα σου, η κοπέλα σου είναι ο άνθρωπος που θα σε ηρεμήσει. Δεν μου αρέσει να απασχολώ για την προσωπική ζωή, όχι τόσο για μένα, αλλά γιατί θέλω να προστατεύσω την κοπέλα που είμαστε μαζί. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, ούτε ότι θα μου δημιουργήσει πρόβλημα αν μαθευτεί. Και έξω θα βγούμε, κυκλοφορούμε κανονικά. Μπορεί και η ίδια να μη θέλει να τη γνωρίζουν, οπότε εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό.

Γνωρίζω περίπτωση συναδέλφου σου που η σχέση του χάλασε επειδή η κοπέλα αισθανόταν ότι την έκρυβε για να φαίνεται διαθέσιμος.

Θα σου απαντήσω με ερώτηση. Όταν λες συνέχεια ότι είσαι μόνος σου, θα σε πιστέψει κανείς; Δηλαδή τι κάνεις; Κάθεσαι όλη μέρα σπίτι σου και βλέπεις τηλεόραση; Ο καλλιτέχνης δεν θα κάνει οικογένεια για να μην απογοητευτούν οι θαυμάστριες; Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Πόσο έχει κρατήσει η μεγαλύτερη σου σχέση;

Τέσσερα-πέντε χρόνια.

Ο χωρισμός είχε πόνο;

Έχω πονέσει κι εγώ, ψέματα να πω; Θέλω όμως να διατηρώ μια καλή σχέση με τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να μαλώνω. Όταν τελείωνε κάτι, γινόταν γιατί και οι δύο πλευρές ήταν κουρασμένες.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved