Σε άσχημη κατάσταση η Σοφία Μουτίδου:«Ξύπνησα με τρομερούς παλμούς φωνάζοντας "μαμά" 30 χρόνια μετά»
Showbiz

Σε άσχημη κατάσταση η Σοφία Μουτίδου:«Ξύπνησα με τρομερούς παλμούς φωνάζοντας "μαμά" 30 χρόνια μετά»

Συγκλονισμένη είναι η Σοφία Μουτίδου από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Η ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι οι κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν επέστρεψαν και η κατάστασή της είναι πολύ άσχημη.

«Σκέφτομαι τη ζωή και τη ροή της. Σήμερα η Φώφη, αύριο εγώ... Αρρώστειες, ατυχήματα, κούραση, πόνος, αγώνας καθημερινός για όλους.. τόσα γέλια, τόσες ωραίες στιγμές φευγαλέες και.. όλα συνεχίζουν κανονικά. Με ή χωρίς εμάς… μια απίστευτη ματαιότητα με κατακλύζει…δεν αντέχω πια να ακούω για φίλους που νοσούν, που πεθαίνουν, ξαφνικά ή προγραμματισμένα.. πόση ψυχραιμία να δείξει κανείς, πόση φιλοσοφία... πόσος πόνος να μπει πάνω σε άλλους θαμμένους από χρόνια και πάνω σε μέλλοντες, επερχόμενους κ απειλητικούς…


Τις τελευταίες μέρες οι κρίσεις πανικού μου,ξαναγύρισαν πολύ δυναμικά, μέρα κ νύχτα αυτό το φρικτό αίσθημα θανάτου με εφίδρωση, μούδιασμα, αιφνίδιες ταχυκαρδίες , εφιάλτες… ξύπνησα με τρομερούς παλμούς φωνάζοντας «μαμά»… 30 χρόνια μετά…οι πεθαμένοι ζουν κανονικά απλά όχι δίπλα μας. Μέσα μας ζούνε. Γι αυτό κάθε άνθρωπος που βλέπεις κουβαλάει πόσους ακόμα…Οι πεθαμένοι είναι που μας κάνουν να καμπουριάζουμε σιγά σιγά.
Α ρε Φώφη... σε σκεφτόμουν σχεδόν κάθε μέρα από τότε που σε γνώρισα κ ο θάνατός σου ήρθε μαζί με τη στιγμή που δε με γνώρισε ο πατέρας μου…
Τόσο νέα, τόσο χαρούμενη τόσο γεμάτη ζωή.
… Κι η ζωή συνεχίζεται… κανονικά. Χωρίς ενοχές. Χωρίς τύψεις… Χωρίς καθυστερήσεις. Η ζωή είναι υποχρέωση επιτακτική. Οφείλουμε να ζούμε. Όσο αναπνέουμε.. χωρίς να σημαίνει ότι θα σε ξεχάσουμε, ούτε εσένα, ούτε όλους τους άλλους…Έτσι πάει, αυτός είναι ο κανόνας: εσύ πέθανες, εγώ ζω. Μέχρι να πεθάνω κ γω. Και να ζήσουν άλλοι. Βαριά καθήκοντα…πως να ναι ελαφρές οι συνειδήσεις;…», έγραψε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Μουτίδου και «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

Ελένη Καστάνη κατά Σοφίας Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα» (Video)

Η Σοφία Μουτίδου παρουσίασε στο κοινό τον σύντροφό της - Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved