Αποκαλυπτική η Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα αλλά δεν τα έχω πει»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα αλλά δεν τα έχω πει»

Η  Υρώ Μανέ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μιλάει για όλους και όλα.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη παράσταση «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ» που ανεβαίνει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτό. Μιλάει για τον έρωτα της, με τον άντρα της, Τάσο και την κόρη της Φαίδρα που όπως λέει «είναι ο καρπός του έρωτα μας».

Η Φαίδρα, εργάζεται ως χορεύτρια και πιο συγκεκριμένα στη παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» και η μαμά της, Υρώ, δηλώνει περήφανη για αυτήν και περιγράφει τη πρώτη φορά που την είδε στη σκηνή και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τα κλισέ για την τηλεόραση

Τα στερεότυπα που έχουν στο μυαλό τους πολλοί άνθρωποι στο χώρο του θεάτρου για την τηλεόραση, επέλεξε να αναδείξει η κ. Μανέ : «ορισμένοι σκηνοθέτες του θεάτρου αλλά και του σινεμά μας βλέπουν και αναπαράγουν χαζά κλισέ όπως το ότι το θέατρο είναι ιερό και η τηλεόραση κάτι τζιζ, αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έχω κάνει μόνο 2 φορές στον σινεμά».

Η επιτυχία της σειράς «Τα εγκλήματα» έμεινε ανεξίτηλη στο χρόνο και γι αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που την φωνάζουν «Φλώρα» στο δρόμο. Στα σενάρια για πιθανό remake της σειράς η ίδια αντιτείνει πως δεν θα την ενδιέφερε κάτι τέτοιο, ωστόσο θα μπορούσε να γίνει.

Οι δυσκολίες της υποκριτικής

«Τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα , αυτή η δουλειά είναι πολύ απαιτητική, δύσκολη και ανταγωνιστική» εκμυστηρεύεται, ενώ συμπληρώνει «έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα τόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω πει και τα έχω παραγράψει».

Μεγάλος της υποστηρικτής εμφανίζεται ο άντρας της με τον οποίον όπως ισχυρίζεται δεν υπήρχε καθόλου σχέση ζήλειας. «Άμα θέλει να κρατήσεις την οικογένεια σου, δεν χωράνε ζήλειες και μικρότητες», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης

Υρώ Μανέ: «Τα έχασε» με την ερώτηση των ρεπόρτερ – «Όλα είναι μυθεύματα»!

Υρώ Μανέ για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτή την κατάντια...» (Video)

Υρώ Μανέ: Η κόρη της είναι χορεύτρια και… είναι μία κούκλα – Δες την και θα τα χάσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved