28η Οκτωβρίου: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν την ημέρα με αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές
Showbiz

28η Οκτωβρίου: Οι Έλληνες celebrities γιορτάζουν την ημέρα με αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές

Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτώβριου οι Έλληνες celebrities θυμούνται στιγμές ή αποτυπώνουν νέες μέσα από φωτογραφίες και τις μοιράζονται στα social media.

Όπως αυτή την υπέροχη της Μαντούς Γαστεράτου, η οποία ποζάρει με τον γιο της μπροστά από την Ελληνική σημαία και γραφεί: «Το «όχι» μας αναγκάζει να εξετάσουμε πραγματικά πώς επιτρέπουμε τους ανθρώπους στην ζωή μας να μας συμπεριφέρονται...
Κάνεις δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα του καλού παιδιου, ενοχλούν τα όχι βλέπετε γιατί "ξεβολευουν"... Σε συμπαθούν όταν λες σε ολα ναι αλλά έχεις αναρωτηθεί αν πραγματικά σε σέβονται;

Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που διδάχτηκα από το ιερό έθνος μου την σημασία του ΟΧΙ στην ζωή μου!
Ο περήφανος λαός μας που ειπε «όχι» στον επίδοξο κατακτητή φωνάζοντας «αέρα», μας χάρισε το πολυτιμοτερο αγαθο όλων ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η ελευθερία είναι, για έναν άνθρωπο, η δυνατότητά του να δρα κατά βούληση. Βούληση είναι η δυνατότητα του ατόμου να θέτει στόχους να αποφασίζει και να πραγματοποιεί! Στο μυαλό μου η ευτυχία είναι συνυφασμένη με την έννοια της ελευθερίας, γι αυτό ας μην ξεχνάμε ποτέ αυτούς τους ήρωες που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία για εμάς!
Ας προσπαθήσουμε με ενσυναισθηση να εξηγήσουμε στους μικρότερους τη σημασία της σημερινής ημέρας που είναι μεγάλη!»

Η Κατερίνα Μουτσάτσου μας μεταφέρει στην Αίγινα: «Αίγινα 2018 - Σήμερα 🇬🇷Aegina 2018 - Today 🇬🇷 (caption😊) #ΟΧΙ #oxiday»

Η Ανθή Βούλγαρη «βουτάει» στα μαθητικά της χρόνια και σημειώνει: «Εγώ πριν κάμποσα χρόνια.. Ακόμη θυμάμαι τον ενθουσιασμό που ένιωθα κάθε φορά που με έβαζε η δασκάλα μου να πω ποίημα.
Κάθε χρονο τέτοια μέρα την ξεθάβω αυτή τη φωτογραφία.. Χρόνια πολλά Ελλάδα μου»

Η Μιμή Ντενίση εύχεται: «Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!! Ελευθερία Ειρήνη Δημοκρατία Ενότητα!! #anniversary #proud to be Greek #greece #greekheroes #remembering my father»

Ο Κώστας Μπακογιάννης ποζάρει με τον μικρό του γιο, Δήμο και γράφει: «Χρόνια πολλά Ελλάδα!🇬🇷»

H Kατερίνα Καινούργιου μας χαρίζει μια φωτογραφία της από το παρελθόν και σημειώνει: «Καλημέρα Ελλάδα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved