Έγινε μαμά πρωταγωνίστρια από τη σειρά Αγγελική - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με το μωρό
Showbiz

Έγινε μαμά πρωταγωνίστρια από τη σειρά Αγγελική - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με το μωρό

Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Ναταλία Δήμου και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της. Το αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτη της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής, η οποία γέννησε την κορούλα της στις 23 Οκτωβρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Καλώς μας ήρθες, αγάπη μας».

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στις αρχές του καλοκαιριού το ευχάριστο γεγονός. Τότε είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ο γάμος της είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη.

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού. Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του.

Λίγο πριν γεννήσει, οι καλές της φίλες ετοίμασαν ένα υπέροχο baby shower για να της προσφέρουν τα δώρα τους για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τον ερχομό του μωρού της.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνίδα ηθοποιός είναι 7 μηνών έγκυος και ποζάρει με το μπικίνι της!

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τοκετό - Σε ποιον μοιάζει ο γιος και το όνομά του

Χώρισαν για 3η φορά! Διέγραψε τις κοινές φωτό τους και τον έκανε unfollow ανήμερα της γιορτής του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved