Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Οι ευχές στη μαμά του, Ελένη μέσα από μια φωτό του 2003 που βλέπουμε πρώτη φορά

Τις πιο τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά της δέχτηκε σήμερα (29-10) η Ελένη Μενεγάκη.

Σίγουρα όμως μια παραπάνω συγκίνηση θα την ένιωσε βλέποντας την υπέροχη ανάρτηση του γιου της, Άγγελου.

Ο Άγγελος Λάτσιος το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία των δυο τους, βγαλμένη από το μακρινό 2003.

Μια φωτογραφία την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά και είναι το κάτι άλλο! Η μαμά Ελένη κρατώντας αγκαλιά τον μικρό –τότε- Άγγελο ποζάροντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. «Χρόνια πολλά μαμά, σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!❤️🫀⭐️», έγραψε.

Δες την φωτογραφία στη gallery

Ο Άγγελος Λάτσιος γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2002 και τότε η Ελένη έκανε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1! Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια μιλούσε για τον γιο της δημόσια με τρυφερά λόγια και φορούσε συνέχεια μία αλυσίδα με το όνομα "Άγγελος"! Τώρα ο γιος της είναι 19 χρονών και όπως έχουμε δει είναι φτυστός ο μπαμπάς του!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πολύ ενεργός στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις καθημερινές του στιγμές.

Πρόσφατα η Ελένη αναφέρθηκε στον γιο της μέσα από την εκπομπή της αποκαλύπτοντας την αγάπη του στη μαγειρική. «Του αρέσει να μαγειρεύει όχι επαγγελματικά, αλλά του κάνει κέφι και με ρωτάει «πως το κάνεις αυτό, εκείνο…» και του λέω παιδί μου μπες στα site, μην κοιτάς εμένα και μου λέει «καλά έχω κι εγώ έμπνευση»! Ε, κάτι θα έπαιρνε κι από εμένα μα σε εμφάνιση, μα σε άλλα πράγματα… κάτι θα πάρουν μάνα τους είμαι!» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον σεφ, Γιώργο Παπακώστα!

Νωρίτερα η Ελένη γιόρτασε και με τους συνεργάτες της στο πλατό. «Σήμερα που εγώ γιορτάζω εσείς θα κάνετε μεγάλες χαρές. Σας έχω δύο υπερδώρα», συνέχισε η παρουσιάστρια ενώ παράλληλα κερνούσε τους συνεργάτες της.

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε σήμερα τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο για να διασκεδάσουν στο πλατό!

Διαβάστε επίσης

Συγκινήθηκε η Μενεγάκη: Η απίστευτη έκπληξη Έλληνα τραγουδιστή για τα γενέθλιά της! (video)

Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή τετραόροφη τούρτα γενεθλίων, ο ενθουσιασμός της και η ευχή!

Ελένη: Η διαφορετική έναρξη λόγω των γενεθλίων της Μενεγάκη, η ανθοδέσμη και το εντυπωσιακό φόρεμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved