Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Πρωταγωνίστρια του Σασμού ζευγάρι με πρωταγωνιστή της σειράς Ήλιος!
Showbiz

Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Πρωταγωνίστρια του Σασμού ζευγάρι με πρωταγωνιστή της σειράς Ήλιος!

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη η Άσπα από το Σασμό έκανε αποκαλύψεις.

Η κούκλα Βέρα Μαρκομαρίδου, καλεσμένη στην εκπομπή Dot. μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε on air ότι είναι ζευγάρι με πρωταγωνιστή από τη σειρά Ήλιος.

Ενώ στην αρχή, όταν ρωτήθηκε σχετικά ήταν λίγο διστακτική στο να αποκαλύψει το όνομα στη συνέχεια κι ενώ είπε πως η σχέση τους δεν είναι κρυφή, αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου!

«Ο σύντροφός μου χάρηκε όταν με πήραν στον “Σασμό”. Είναι του χώρου και είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν το έχουμε κρυφό αλλά εκείνος είναι πιο αντιστάρ. Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου στον Ήλιο

Ο Χρήστος, μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, την ίδια στιγμή που η Δάφνη φέρνει στη ζωή τον γιο τους. Ο Χρήστος θα συνέλθει και μαζί με την Σοφία περιμένουν ευτυχισμένοι να υποδεχτούν το παιδί στο σπίτι τους. Τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά, όταν η Δάφνη θα αθετήσει τη συμφωνία τους και θα το σκάσει ξαφνικά από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό. Ο Χρήστος θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την Δάφνη και τον γιο του… Απογοητευμένος και προδομένος ξανά από την Δάφνη, θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Σοφία…

Ποια είναι η Άσπα στο Σασμό

Τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς και έμπιστη φίλη της. Επέστρεψε με την οικογένειά της πριν 8 χρόνια από την Αυστραλία, παντρεύτηκε με τον Κώστα και τώρα διατηρούν μαζί μια καντίνα λίγο έξω από το χωριό. Η Άσπα έχει παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved