Χρήστος Νικολόπουλος: Η αποκάλυψη για την «περίφημη» κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: Η αποκάλυψη για την «περίφημη» κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο Χρήστος Νικολόπουλος εξομολογείται τα 15 πιο δύσκολα χρόνια της ζωής του, αλλά και την στιγμή που χρειάστηκε να επισκεφτεί ψυχίατρο και να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης, μοιράζεται ένα άγνωστο περιστατικό που έζησε με τον Στέλιο Καζαντζίδη στο στούντιο του στα Βόρεια προάστεια και βάζει ένα τέλος στην περίφημη κόντρα που είχαν.

«Ο Σταμάτης Κραουνακής είναι φίλος μου και τον θεωρώ ανανέωσή του ελληνικού τραγουδιού. Κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος για το συνάδελφο του.

«Μετρά το 1987, για 15 χρονιά πέρασα δύσκολα. Είχα κλειστοφοβία και κρίσεις πανικού», ανέφερε για το πρόβλημα του.

«Πήγα σε ψυχίατρο, μου έδωσε ελαφρά χάπια και με τη βοήθεια της οικογένειας μου, το ξεπέρασα», σημείωσε για τη θεραπεία του.

«Θα είμαι συμπαρουσιαστής στην «Αυλή των Χρωμάτων». Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφό για να κρίνω παιδιά σε μουσικό talent show», τόνισε για τη νέα του συνεργασία και συμμετοχή στη γνωστή εκπομπή.

«Θυμάμαι τον Στέλιο Καζαντζίδη που ερχόταν στο στούντιο, τραγουδούσε και τον έπιαναν τα κλάματα», δήλωσε για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Υπήρξε μια διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη, η οποία ξεκίνησε διότι κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του. Ο Καζαντζίδης άρχισε να λέει λογία για τους γονείς μου, τα παιδιά μου. Εγώ αντέδρασα», πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος.

«Μετά αγαπηθήκαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά δεν το διαλαλώ», κατέληξε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα.

Διαβάστε επίσης

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο

Χρήστος Νικολόπουλος: Για την κόντρα του με τον Καζαντζίδη: «Έλεγε πολύ άσχημα πράγματα»

Συγκλονίζει ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας για τη «μάχη» με την κατάθλιψη! «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved