Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου καθώς πριν λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή η λατρεμένη της μητέρα.

Νωρίτερα η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στην ξαφνική απουσία της από την εκπομπή δίχως ωστόσο να αναφέρει τον λόγο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Επιστρέψαμε στο Mega το καλό. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη για την Κατερίνα Καραβάτου με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε με κέφι Κατερινάκι όπως μας έχεις ζητήσει».

Λίγη ώρα μετά, η Μαρία Ηλιάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως πέθανε η μητέρα της παρουσιάστριας.

«Επειδή μας ρωτάτε πού είναι η Κατερίνα, τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από την ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια μας στην ίδια και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ό, τι χρειαστεί, την αγαπάμε και την στηρίζουμε».

Μερικά λεπτά αργότερα η Ναταλία Γερμανού στη αποφώνηση της εκπομπή της, έστειλε τα συλλυπητήρια της στην Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας:

«Να μου επιτρέψετε εκ μέρους όλης της ομάδας να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη φίλη και συνάδελφο την Κατερίνα Καραβάτου που πριν από λίγη ώρα έχασε τη μητέρα της και αναγκάστηκε να φύγει κιόλας από τα μισά της εκπομπής της. Είναι πολύ σκληρές καταστάσεις αυτές. Κατερίνα, κουράγιο, έχεις την αγάπη όλων μας», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια είχε αναφέρει πως η μαμά της νοσηλεύεται δίχως όμως να δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

«Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόση πολλή υπομονή και τέτοια γλύκα και βοηθούσαν κυρίες που είχαν ανάγκη που νοσηλεύονταν μαζί με την μητέρα μου και αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου, προσπαθώντας και εγώ με χαμόγελο και τους είπα «είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές». Πραγματικά δύσκολο και μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και φαντάζομαι μέσα στην ψυχή όλων των ανθρώπων που είτε έχουν περάσει είτε περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο», είχε πει εμφανώς συγκινημένη

Διαβάστε επίσης

Τι λες τώρα: Αποχώρησε ξαφνικά η Καραβάτου από την εκπομπή - Τι είπε η Ηλιάκη για την απουσία της

Η συγκίνηση της Καραβάτου on air: «Δεν μπορώ να πω πολλά… ούτε και θα έχω την ψυχραιμία» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved