Τάσος Νούσιας: Δείτε τον να κάνει kick boxing – Την ιδρώνει τη φανέλα! (Videos)
Showbiz

Τάσος Νούσιας: Δείτε τον να κάνει kick boxing – Την ιδρώνει τη φανέλα! (Videos)

Ξέρατε ότι ο Τάσος Νούσιας τον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται και μάλιστα κάνει προπόνηση kick boxing;

Ο Τάσος Νούσιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φωτογραφίες του μετά την προπόνηση που έκανε kick boxing. Στα στιγμιότυπα τον βλέπουμε ιδρωμένο μαζί με τον προπονητή του, Μιχάλη Νικήτογλου και όπως ο ίδιος αποκάλυψε, νιώθει συγκινημένος που μετά από ενάμιση χρόνο ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις και όπως θα δείτε και εσείς… την ιδρώνει τη φανέλα!


Μετά το τέλος του ρόλου του στη σειρά, Σασμός στον Alpha που υποδύθηκε τον Στεφανή Σταματάκη, βρήκε ελεύθερο χρόνο και έκανε γυμναστική!


Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε τονίσει στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται»: «Λέω πάντα και όλα τα χρόνια το στηρίζω και το υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι. Υπάρχουν γεμάτοι ρόλοι, με στίγμα, με ειδικό βάρος, που είναι άξιοι να τους υπηρετήσει κανείς, όση διάρκεια και αν έχουν. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Εδώ είχαμε να κάνουμε με έναν ρόλο πολύ γεμάτο που δημιουργεί μια μεγάλη εκκρεμότητα.

Και αυτή η εκκρεμότητα πέτυχε με τον θάνατό του. Είχε φοβερό ενδιαφέρον, είναι φοβερά ενδιαφέρον να υποδυθείς ένα κομμάτι που θα φύγει τόσο σύντομα και να έχει μεγάλη αρτιότητα σε σχέση με την υποκριτική τέχνη. Ερχόμουν από μια μεγάλη σεζόν που τελείωσε, σχεδόν διπλώσαμε με τα γυρίσματα του Σασμού. Ερχόμουν από την Έξαψη. Ήμουν πολύ κουρασμένος, δεν θα μπορούσα να μπω σε μια δουλειά με πολλά γυρίσματα και πολλούς μήνες δουλειάς».
Δείτε τον να… κάνει kickboxing!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved