Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφερόμενη στο ελληνικό #metoo επεσήμανε πως κάποια στιγμή θα μιλήσει όμως τόνισε πως δεν έχει έρθει ακόμα η σωστή στιγμή. 

Με αφορμή τη θεατρική της παράσταση, «Good People» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και αναφερόμενη στις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για ανθρώπους του θεάτρου, τόνισε: «επιλέγω να μη μιλάω, γιατί θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα όταν έρθει η ώρα τους.

Και αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Γιατί, αν πω κάτι τώρα, θα μικρύνει το γεγονός. Δεν ξέρω αν θα καθαρίσει ο καλλιτεχνικός χώρος αλλά η προσπάθεια και μόνο είναι πολύ σημαντική».

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι πρόκειται για την κακή ανατροφή των αντρών από τα σπίτια τους που έχουμε καταλήξει σε τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές η ηθοποιός σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια. Απλά τώρα φωτίζεται περισσότερο γιατί μας ενοχλεί.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στην ανατροφή των ανδρών αλλά και στην ανατροφή των γυναικών. Ξεκινάει πρώτιστα από τη γυναίκα, όταν αυτή θεωρεί ότι είναι κτήμα του άνδρα. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει πρώτα η ανατροφή των γυναικών. Αν η γυναίκα μεγαλώσει με τη νοοτροπία ότι είναι κτήμα και τρόπαιο ενός άνδρα, αυτό είναι το πρώτο βήμα για την κακοποίηση».

«Αν είσαι κτήμα κάποιου, εννοείται ότι αυτός μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει από τη γυναίκα. Το πως μια μάνα και ένας πατέρας μεγαλώνουν το κορίτσι. Και το αγόρι κατ’ επέκταση» συμπληρώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Καμιά φορά δεν χρειάζεται να λέμε πολλά.

Τα παιδιά μεγαλώνουν με αυτά που βλέπουν, όχι με αυτά που τους λέμε. Αν ένα παιδί βλέπει βία και ξύλο στους γονείς του, θα το κάνει και αυτό. Όσοι χτυπούν κάπου το έχουν δει».

Διαβάστε επίσης:

Παπαχαραλάμπους για Φιλιππίδη: «Είναι νωρίς να χρησιμοποιηθεί η λέξη δικαίωση…» (Video)

Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να μιλήσω για την καταγγελία. Στα 47 μου είναι το μεγαλύτερο τραύμα μου»

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτές είναι οι καταγγελίες που τον έστειλαν στη φυλακή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved