Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η γνωριμία, οι κοινές διακοπές και τα βράδια στο κέντρο!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η γνωριμία, οι κοινές διακοπές και τα βράδια στο κέντρο!

Πολλά έχουν γραφτεί για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και άλλα τόσα αναμένεται να γραφτούν στο επόμενο διάστημα αφού πρόκειται για δύο πολύ λαμπερούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες, ο καθένας στο είδος του. 

Κάθε κοινή τους εμφάνιση πλέον γίνεται αντικείμενο συζητήσεων. Όμως πώς πραγματικά γνωρίστηκαν οι δυο τους και τι ήταν αυτό που τους έφερε κοντά;

Σύμφωνα με τη Realnews, η γνωριμία τους έγινε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα συναντούσε την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Είχαν ένα βαρκάκι και πήγαιναν για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ κυκλοφορούσαν χαλαροί, καταλήγοντας συχνά σε μικρά ταβερνάκια της περιοχής για να φάνε.

Πέρα από την Εύβοια όμως οι δυο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Δείτε πρόσφατες κοινές φωτογραφίες τους παρακάτω:

Πλέον όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού περνούν αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί ενώ ο λόγος που οι περισσότερες συναντήσεις τους γίνονται στο κέντρο δεν είναι άλλος από το νέο σπίτι του ηθοποιού που μετακόμισε από τα βόρεια προάστια.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο Σάββατο οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε Κρητικό γλέντι σε μαγαζί στο Μοσχάτο όπου βρισκόταν ήδη ο ηθοποιός και πήγε η τραγουδίστρια και τον βρήκε μετά το τέλος του live του J2US όπου είναι κριτής.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή - Μπισμπίκης: Ο ιδιοκτήτης του κέντρου που διασκέδασαν στο Μοσχάτο αποκαλύπτει πώς πέρασαν!

Δέσποινα Βανδή: Μετά το J2US σε Κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Βανδή: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved