Γιάννης Βασιλώττος: Η καταγωγή, η ηλικία και η σχέση του με αδερφή παίκτριας του MasterChef
Showbiz

Γιάννης Βασιλώττος: Η καταγωγή, η ηλικία και η σχέση του με αδερφή παίκτριας του MasterChef

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι από τους νέους ηθοποιούς που ήρθαν για να μείνουν στον χώρο της υποκριτικές, αφού οι ικανότητες του έχουν ξεχωρίσει μέσα από την σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Έχει ξεχωρίσει ήδη με το υποκριτικό του ταλέντο και έχει αγαπηθεί από το κοινό στο ρόλο του ως Μπάμπης.

Πάμε να μάθουμε μερικές πληροφορίες για τον ηθοποιό...

Η καταγωγή

Ο Γιάννης Βασιλώττος έχει γεννηθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο χωριό Μαριτσά. Είναι ηθοποιός και μουσικός και παίζει κιθάρα, πιάνο, τραγούδι, κρουστά όργανα, λύρα κρητική.

Σε μικρή ηλικία φάνηκε η κλίση του στην τέχνη και την αγάπη του για τη μουσική. Πήγε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο και εκεί έμαθε κιθάρα, πιάνο, κρητική λύρα, κρουστά όργανα, και φωνητική. Στα 19 του μετακόμισε στην Αθήνα έχοντας σκοπό να ακολουθήσει τη μουσική και το τραγούδι.

Στη συνέχεια και για δύο χρόνια έκανε Live εμφανίσεις στην Ρόδο. Τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με το θέατρο χωρίς εκείνος να έχει κάποια σχέση. Έτσι το 2015 παίρνει την απόφαση να δώσει εξετάσεις και ξεκινάει σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή.

Τι ηλικία να έχει άραγε;

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1992 και είναι 28 ετών.

Βέβαια δεν μας έκανε εντύπωση, καθώς φαίνεται το νεαρό της ηλικίας του μέσα από την σειρά Άγριες Μέλισσες. Αυτό δεν πτοεί όμως τις θαυμάστριες του που παραμιλούν στο όνομά του.

Η σχέση του με αδερφή παίκτριας του MasterChef

Ο Γιάννης Βασιλώττος κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σε παλαιότερη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Star, μετά από ερώτηση δήλωσε πως δε βρίσκεται σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα, ενώ αναφέρθηκε σε μία κοπέλα που τον βοήθησε να μπει στον χώρο της υποκριτικής και για αρκετό καιρό ήταν ζευγάρι.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Βίνα Σέργη, αδερφή της Βίλλυς που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 5.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Με την αδερφή της Βίλλυς, τη Βίνα, είχαμε σχέση. Ήταν η κοπέλα που με έβαλε και στη διαδικασία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε πριν από 3-4 χρόνια αγαπημένα και ειρηνικά.

Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπώ. Έχουμε συνεργαστεί γιατί κι εκείνη είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Τους αγαπώ. Έβλεπα τη Βίλλυ στο MasterChef 5. H Βίλλυ είναι πολύ ντροπαλή και δε μου είχε πει για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βασιλώττος: «Οι εγωισμοί και οι ναρκισσισμοί δεν χωράνε στην Τέχνη»

Άγριες Μέλισσες: Γιάννης Βασιλώττος: «Xωρίς ρίσκο δεν γίνεται τίποτα στη ζωή»

Άγριες μέλισσες: Βασιλώττος: Οι καταγγελίες, οι «στημένες» οντισιόν και η καραντίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved