Αϊβάζης: Για 7η μέρα στο νοσοκομείο με κορονοϊό! Η φωτό από το Σωτηρία και τα νεότερα της υγείας του
Showbiz

Αϊβάζης: Για 7η μέρα στο νοσοκομείο με κορονοϊό! Η φωτό από το Σωτηρία και τα νεότερα της υγείας του

Για έβδομη μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος, αν και πλήρως εμβολιασμένος.

Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του και η τρομερή κόπωση που ένιωθε, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με το εξής μήνυμα:

«Δύσκολη μέρα και η χθεσινή».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης "Τζόρνταν" που αναγκαστικά ανέβαλε την πρεμιέρα του λόγω του προβλήματος υγείας που του παρουσιάστηκε, δείχνει να περνάει δύσκολα.

Η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αποκάλυψε προχθές πως ο ηθοποιός μίλησε με τρεμάμενη φωνή στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη αλλά παρόλα αυτά είναι καλύτερα στην υγεία του. «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη με το ζόρι ο άνθρωπος μίλησε. Δήλωσε πως είναι λιγάκι καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά λόγω του κορονοϊού και αναμένει πως και πως να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος γιατί ήταν μια περιπέτεια η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ. Από την φωνή του επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος, με το ζόρι μιλούσε ο άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Με κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου έχει νοσήσει επίσης από κορονοϊό αλλά δεν έχει έντονα συμπτώματα. Η μόνη της αγωνία ήταν μέχρι πρότινος μήπως έχει κολλήσει και η κόρη τους Ισμήνη, όμως όλα δείχνουν πως η μικρή κατάφερε να ξεφύγει.

Εκείνο που την αγχώνει επίσης είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Αϊβάζης είναι μόνος στο νοσοκομείο και η ίδια δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό του. Και οι δύο εύχονται και ελπίζουν πως όλος αυτός ο Γολγοθάς θα τελειώσει σύντομα και η οικογένειά τους θα επιστρέψει σύντομα στην καθημερινότητά της.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Καταβεβλημένος ο ηθοποιός

Θετική στον κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου λίγες μέρες μετά τον Γιάννη Αϊβαζη!

Κορινθίου: Τα συγκινητικά λόγια για τον Αϊβάζη που βρίσκεται στο νοσοκομείο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved