Οι διάσημοι γιορτάζουν το Halloween! Οι μεταμφιέσεις και των Ελλήνων celebs! (photos)
Showbiz

Οι διάσημοι γιορτάζουν το Halloween! Οι μεταμφιέσεις και των Ελλήνων celebs! (photos)

Μπορεί το Halloween να είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές των Αμερικανών, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να κατακτά και πολλούς λαούς του Δυτικού κόσμου, ανάμεσά τους και τους Έλληνες!

Για εκείνους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με την όλη αυτή φιέστα, το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» που μεταφράζεται στα ελληνικά «φάρσα ή κέρασμα».

Η γιορτή αυτή θυμίζει πολύ τις Ελληνικές Απόκριες, όμως η μεγάλη διαφορά τους είναι ότι το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτής Samhaim.

Πάντως, χθες το βράδυ ήταν αρκετοί οι Έλληνες celebs που είπαν να το διασκεδάσουν, με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου να ντύνεται σέξι μάγισσα και να γράφει στις φωτό που ανέβασε στο instagram μεταμφιεσμένη:

"Το Χαλοουίν (Halloween) συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα αλλά κ με τα γλυκά αφού μεταμφιέζονται και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό και ως "trick or treat" για αυτό μου αρέσει πολύ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Mαγισσάκι με φούξια μαλλιά, καυτό σορτσάκι και ασημένιο μπούστο έχετε ξαναδεί? 😜 😜 🤩".

Τη συγκεκριμένη γιορτή τίμησε με τον δικό της τρόπο και η Ιωάννα Μπέλλα η οποία βρίσκεται στο Ντουμπάι και πόζαρε ως σέξι κουνελάκι του Playboy, ευχόμενη τα καλύτερα για την γιορτή.

Στον πνεύμα του Halloween και ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για ένα σούπερ μακιγιάζ για την περίσταση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακόμα πιο ευρηματικές ήταν όμως οι μεταμφιέσεις των Αμερικανών σταρ. Αξίζει να δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved