Τριφύλλη:Η άγνωστη σχέση με τη Γεννηματά και η εξομολόγηση για τον καρκίνο:«Έπεσε πάνω μου κεραυνός»
Showbiz

Τριφύλλη:Η άγνωστη σχέση με τη Γεννηματά και η εξομολόγηση για τον καρκίνο:«Έπεσε πάνω μου κεραυνός»

Στο πλατό της εκπομπής Open Weekend φιλοξενήθηκε η Βάσια Τριφύλλη το μεσημέρι της Κυριακής (31-10). Η ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη σχέση που την είχε συνδέσει με τη Φώφη Γεννηματά και την οικογένειά της.

«Ούτε θέλω να καταλάβω και να εξηγήσω τον θάνατο της Φώφης. Την αγαπώ, δεν θα πω την αγαπούσα. Αρρωστήσαμε με καρκίνο ταυτόχρονα τότε, την πρώτη φορά και το έζησα εντονότατα. Και αγαπούσα πολύ τους γονείς της. Λόγω καρκίνου γνωριστήκαμε κιόλας. Έγινε η αιτία να αποκτήσω μια φίλη, τη μαμά της Φώφης. Η κληρονομικότητα της Φώφης ήταν παροιμιώδης…», είπε και συνέχισε:

«Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνεις μετάσταση. Να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Γενικώς δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις καρκίνο ζεις με την αναμονή, πότε θα ξαναχτυπήσει ο μ@λ@κ@ς. Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια γιατί είναι σοβαρή αλλά είμαι εγώ πολύ σοβαρή… Έχουν περάσει χρόνια. Πρωτοδιαγνώσηκα στο πικ της επιτυχίας μου, εδώ ήμασταν σε αυτό το στούντιο. Ψηλάφησα στο στήθος ένα μπαλάκι και μου είπαν όλοι μιας και είχα ιστορικό να πάω στον γιατρό και μου πέφτει ο καρκίνος στο κεφάλι.

Τότε δεν ήθελα να μιλήσω, μουγκάθηκα, λάλησα. Δεν το περίμενα. Η πρώτη σκέψη ήταν τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Το πίστεψα, ήρθε κι έπεσε επάνω μου κεραυνός. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί», εξομολογήθηκε.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τριφύλλη: Αν έβλεπα τον Φιλιππίδη θα του έλεγα ότι τον αγαπώ -Αν με βλέπεις Λιγνάδη, είσαι ατάλαντος

Η εξομολόγηση της Βάσιας Τριφύλλη: «Διαλύομαι βλέποντας τον εγγονό μου»

Tο όνομα της Γεννηματά σε δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνου του μαστού–Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved