Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν»
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν»

Για το πόσο σημαντική είναι η συντροφικότητα για εκείνον μίλησε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, αλλά και για το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει κάποια θαυμάστριά του για να τον γνωρίσει.

-Η συντροφικότητα πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Παρότι προσπάθησα πολλές φορές να το αρνηθώ στη ζωή μου, τελικά είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι πάντα έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι υπάρχει δίπλα μου και βασίζομαι πάνω του κι εκείνος σε εμένα φυσικά.

-Αυτή την περίοδο, είστε πλήρης σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας;

Ναι, είμαι. Έχω σύντροφο και είμαι μια χαρά.

-Έχετε περάσει και δύσκολα στις προσωπικές σας σχέσεις. Τι κράτησε η ψυχή σας από αυτές τις εμπειρίες;

Αυτές οι εμπειρίες μας καθορίζουν. Μας κάνουν αυτό που είμαστε. Κρατάω πάντα ότι στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

-Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα.

-Είστε ένας γοητευτικός ηθοποιός. Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχει κάνει κάποια θαυμάστριά σας, για να σας γνωρίσει;

Πολλά χρόνια πριν, μια πολύ όμορφη γυναίκα ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να βγω μαζί της, γιατί ήταν σε ένα μαγαζί, μπήκε κάποιος και νόμιζε ότι ήμουν εγώ. Πήγε και του μίλησε, είδε ότι δεν ήμουν εγώ, αλλά με αυτόν ζήσανε μια τρελή ερωτική ιστορία, από την οποία εκείνη πληγώθηκε πολύ και της χρωστούσα, μου είπε, μια εξισορρόπηση.

-Βγήκατε τελικά μαζί της;

Όχι δεν βγήκα.

-Ποιο ήταν το πιο σημαντικό χειροκρότημα για εσάς μέχρι σήμερα;

Το σημαντικότερο χειροκρότημα είναι πάντα το επόμενο. Αυτό που περιμένω να έρθει. Σ’ αυτό προσβλέπουμε, γι’ αυτό παλεύουμε και στο τέλος αυτό μας κάνει και τρέμουμε.

-Τι ονειρεύεστε;

Ονειρεύομαι να σταματήσουν τα όνειρα και να γίνουν ζωή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved