Ρένια Λουιζίδου: «Δεν θα ήθελα ποτέ να δείχνω μικρότερη από ότι είμαι, αλλά καλά στην ηλικία μου»
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν θα ήθελα ποτέ να δείχνω μικρότερη από ότι είμαι, αλλά καλά στην ηλικία μου»

Για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και αν την έκανε πιο δυνατή όλο αυτό μίλησε η Ρένια Λουιζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε επίσης αν την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου και αν θα έκανε πλαστική.

Στο παρελθόν περάσατε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας… Σας έκανε πιο δυνατή όλο αυτό;

Ήταν το 2004 και ναι αναθεώρησα κάποια πράγματα. Τώρα το πόσο καιρό κρατάει, δεν το ξέρω γιατί η ζωή από κάποιο σημείο και μετά παίρνει πάλι την κανονική της ροή. Ήταν σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ταρακούνημα για τις προτεραιότητες, για το τι είναι σοβαρό και τι όχι. Μου συνέβη όμως σε μια νεαρή ηλικία και δεν μου άφησε φοβίες. Πολύ περισσότερο με έχει πανικοβάλλει η σημερινή πραγματικότητα με τον κορονοϊό, παρά η προσωπική μου εμπειρία τότε. Αυτό που συμβαίνει τώρα με κάνει να αισθάνομαι πολύ πιο ανίσχυρη, πολύ πιο φοβισμένη και προβληματισμένη για το πόσο εύθραυστη είναι η ζωή.

Το πέρασμα του χρόνου σας αγχώνει;

Δεν κάνω και χαρά, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που λέει «ωραία γερνάω». Αλλά δεν είναι ένας παράγοντας που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στη ζωή και στην καθημερινότητά μου.

Χρειάστηκε ποτέ να ακολουθήσετε κάποια σκληρή δίαιτα;

Απέκτησα θυρεοειδή στην εγκυμοσύνη μου, και αυτό δημιουργεί κάποιες ανακατατάξεις στο σώμα, με τις οποίες μαθαίνεις να ζεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Κάποιες περιόδους φουσκώνω, κάποιες άλλες ξεφουσκώνω. Όσον αφορά τις ρυτίδες, δεν μπορώ να πω ότι δεν προσέχω και καθόλου… Μέχρι στιγμής προτιμώ αυτό που φέρνουν οι ρυτίδες, παρά μια αφύσικη και βίαιη παρέμβαση.

Θα κάνατε ποτέ πλαστική;

Είμαι πλέον 55 ετών και αν μου έρθει να το κάνω, θα το κάνω δεν λέω όχι. Βέβαια από το άγχος όμως του τι θα δώσει μια πλαστική, προτιμώ να βλέπω αυτές τις ρυτίδες. Πρέπει με φιλικό και συμφιλιωτικό τρόπο να ερχόμαστε σε επαφή με αυτό που συμβαίνει στο απέξω μας. Διαφορετικά μόνο σε μπελάδες θα βάλει κανείς τον εαυτό του. Πρόκειται για μια μάχη που είσαι χαμένος από χέρι, δεν υπάρχει κανείς που κέρδισε. Η εναλλακτική είναι ή θα μεγαλώσεις ή θα πεθάνεις νέος. Εγώ προτιμώ το να μεγαλώσω. Δεν θα ήθελα ποτέ να δείχνω μικρότερη από ότι είμαι, αλλά καλά στην ηλικία μου.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved