Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο Παντελής με βλέπει από ψηλά και με καμαρώνει»
Showbiz

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ο Παντελής με βλέπει από ψηλά και με καμαρώνει»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, είναι ο μικρός αδελφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη.

Πριν από δύο εβδομάδες αποχώρησε μαζί με την παρτενέρ του, Ελένη Βουλγαράκη, από το «Just the 2 of us».

Ο ίδιος μιλώντας στο «Secret» έκανε λόγο για τα μελλοντικά του σχέδια, το καινούργιο του τραγούδι και την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία. Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον χαμό του αδελφού του, που αγαπούσε και λάτρευε.

pantelidis__konstantinos_250767736_747253436674789_4447104125261458316_n.jpg


«Ξεκινάμε αρχές Νοέμβρη με τον Τριαντάφυλλο στο “Estate”, στο Γκάζι, θα είναι ένα νεανικό πρόγραμμα και αυτό που θέλουμε είναι ο κόσμος να περάσει καλά», τόνισε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια. Πάντως, εκτός από καλός τραγουδιστής, ο Κωνσταντίνος είναι και εξαιρετικός στιχουργός. Μάλιστα, έχει γράψει ο ίδιος το νέο του κομμάτι: «Το καινούργιο μου τραγούδι είναι το “Μείνε”, στο οποίο έχω γράψει εγώ τους στίχους και τη μουσική. Πρόκειται για μια ρούμπα, που εμπνεύστηκα από τις καταστάσεις που έχω ζήσει και θέλω να ζήσω».

Για την εμπειρία του στο μουσικό talent show, είπε: «Πέρασα πολύ ωραία στο “Just the 2 of us”. Ηταν τιμή μου που συμμετείχα σε ένα σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη για την ευκαιρία που μου έδωσε».

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή που ερμήνευσε τραγούδια του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη. Για τα συναισθήματά του εκείνες τις στιγμές, δήλωσε: «Ηταν πολύ συγκινητική στιγμή για εμένα που τραγούδησα τις μεγάλες επιτυχίες του αδελφού μου και χάρηκα που είδα ότι πέρασαν όλοι καλά, ξεσηκώθηκαν και δεν σταματούσαν να χορεύουν».


Τα αδέλφια Παντελίδη ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους και αγαπημένα. Ο Κωνσταντίνος μιλάει πάντα με συγκίνηση για τον αξέχαστο Παντελή, που λάτρεψε όλος ο κόσμος. «Μου λείπει πολύ ο αδελφός μου, αλλά πιστεύω ότι με βλέπει εκεί ψηλά, με καμαρώνει και είναι υπερήφανος για μένα», είπε εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved