Αποκλειστικό: Η Ελένη Δήμου για τον θάνατο του Τάκη Μπουγά: «Με δυσκολία μπορώ να πάρω ανάσα»
Showbiz

Αποκλειστικό: Η Ελένη Δήμου για τον θάνατο του Τάκη Μπουγά: «Με δυσκολία μπορώ να πάρω ανάσα»

Άκρως συγκινητικά ήταν τα λόγια της Ελένης Δήμου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη και καρδιακού της φίλου, Τάκη Μπουγά, ο οποίος έφυγε απο την ζωή. 

Σαν κεραυνός στο καλλιτεχνικό κόσμο, έχει πέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Τάκη Μπουγά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ηττημένος από τον καρκίνο.

Η Ελένη Δήμου, αγαπημένη του συνεργάτιδα και ξεχωριστή φίλη, μίλησε αποκλειστικά στο Gossip-tv, βαθύτατα συγκινημένη για τον άδικο χαμό του φίλου της, κάτι που η ίδια αδυνατεί να συνειδητοποιήσει, από την πρώτη στιγμή που το έμαθε.

"Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Είμαι σοκαρισμένη και με δυσκολία μπορώ να πάρω ακόμα και ανάσα. Είναι ένα φορτίο που δεν αντέχεται, δεν ξέρω καθόλου πώς να το διαχειριστώ. Δακρύζουν τα μάτια μου και δεν ξέρω πώς μπορώ να το σταματήσω. Ο Τάκης ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης και μοναδικός φίλος. Έχει γράψει σπουδαία πράγματα και ξέρω πως καλλιτεχνικά θα παραμείνει αθάνατος. Είμαι τόσο φορτισμένη, που αρνούμαι να πιστέψω όλο αυτό που συμβαίνει." είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, που είχε πρωτοερμηνεύσει το τραγούδι του Τάκη Μπουγά "Ετοιμάζω Ταξίδι".

"Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση και ήθελα να του τηλεφωνήσω αυτές τις μέρες είναι ότι δεν μου τηλεφώνησε καθόλου, για να μάθει για την περιπέτεια της υγείας μου, που νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Τώρα καταλαβαίνω το γιατί. Είμαι τόσο σοκαρισμένη και εγώ, αλλά και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του, γιατί δεν είχε πει σε κανέναν μας τίποτα για την υγεία του, δεν γνώριζε κανείς το πρόβλημά του. Ξέραμε ότι είναι καλά και τώρα όλο αυτό έχει πέσει σαν κεραυνός επάνω μας. Εχθές το βράδυ είδα ένα πολύ κακό όνειρο, δεν έδωσα σημασία, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, βγήκε. Είδα ένα μαύρο βουνό και το πρωί, που ξύπνησα προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλει να μου πει όλο αυτό. Τώρα κατάλαβαίνω." σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την συγκινητική δημοσίευση της Ελένης Δήμου στο Facebook για τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου:

Για το θέμα της ασθένειας του καρκίνου ανέφερε ότι: "Μετά από την περιπέτεια με την υγεία μου, που βγήκα νικήτρια και είμαι πολύ καλά πλέον, σκέφτομαι ότι για όλα πρέπει να βρίσκεται η λύση, το φάρμακο. Για τον καρκίνο, όλοι μας πρέπει να κάνουμε έκκληση στους γιατρούς, για να βρεθεί το φάρμακο, η σωτηρία. Τον τελευταίο καιρό, ακούμε μόνο για θάνατο. Η Φώφη Γεννηματά χάθηκε πριν από λίγες ημέρες, μια γυναίκα νέα, με όραμα και όνειρα. Τώρα έφυγε ο Τάκης. Κάθε μέρα φέυγουν περισσότεροι. Αυτό πρέπει να σταματήσει, πρέπει να βρεθεί ένα φάρμακο. Είναι κρίμα να χάνεται ο κόσμος".

Ο Τάκης Μπουγάς άφησε το δικό του μοναδικό στίγμα στην ελληνική μουσική βιομηχανία και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει αξέχαστος.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο συνθέτης Τάκης Μπουγάς (photos)

Ελένη Χατζίδου: Τραγουδά Μαζωνάκη με αφορμή το αφιέρωμα στον Τάκη Μπουγά

Δείτε για ποια έγραψε τραγούδι ο Πάνος Φαλάρας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved