Τάσος Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας!
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας!

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έληξε τελικά η περιπέτεια του Τάσου Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που όπως είπε ο ίδιος έκανε πριν από λίγες ώρες. 

Στην περιοχή όπου διαμένει, το Μενίδι, καταδιώχθηκε νωρίς το απόγευμα από την Αστυνομία ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος το τελευταίο 24ωρο έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ο ίδιος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Από το απόγευμα της Κυριακής είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social media όσο και από τους επώνυμους μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο ο χορογράφος έκρινε το ντύσιμο και τη σωματική διάπλαση μιας κοπέλας που έτρωγε στο διπλανό τραπέζι από το δικό του, σε εστιατόριο. Ο Τάσος Ξιαρχό τη σχολίασε για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα καθώς η κοπέλα που δέχτηκε το bullying είδε την ανάρτησή του. Ο Τάσος Ξιαρχό έμεινε εκεί μέχρι την αποχώρησή της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Μετά από όλα τα παραπάνω και τη δημόσια κατακραυγή, φαίνεται πως ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος στο παρελθόν έχει μιλήσει για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος, προφανώς φορτίστηκε ιδιαίτερα ψυχολογικά και όπως παραδέχτηκε πήρε χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Όση ώρα η αστυνομία αλλά και οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν, εκείνος ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο -το οποίο λίγο αργότερα έσβησε- κατά το οποίο τοποθετούνταν σε όλα όσα είχαν ακουστεί για εκείνον τις προηγούμενες ώρες. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

Η κατάληξή του ήταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου προφανώς θα εξετασθεί για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved