Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η Ελπίδα Νίνου διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο

Τις φήμες και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη διαψεύδει η Ελπίδα Νίνου

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. “Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του” αναφέρουν οι δικηγόροι.

Η γυναίκα του ηθοποιού αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μετά από δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε πως ο ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί εκτός από την δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, φέρεται να προχωρά και σε διαζύγιο με την Ελπίδα Νίνου.

Να τονίσουμε ότι η Ελπίδα Νίνου επισκέπτεται συχνά τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταφέρθηκε στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης και με τον Δημήτρη Λιγνάδη τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Ωστόσο στον ίδιο θάλαμο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Ο ίδιος ζήτησε να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη αφού θεωρεί ότι θα νιώθει πιο ασφαλής. Σε περίπτωση που η αποφυλάκισή του δε γίνει δεκτή, επιθυμία του είναι να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης καθώς θεωρεί το περιβάλλον καλό για τον ίδιο, αφού δε γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved