Μπουρδέκας: Η ερωτική ζωή του Νικόλα από τη "Γη της Ελιάς" και τα περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ
Showbiz

Μπουρδέκας: Η ερωτική ζωή του Νικόλα από τη "Γη της Ελιάς" και τα περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ

Είναι νέος, ταλαντούχος και πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς». Ο λόγος για τον Θοδωρή Μπουρδέκα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πόσο περιπετειώδης έχει υπάρξει με τις γυναίκες, ενώ αποκάλυψε τα πιο περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ.

Έχεις υπάρξει πολύ περιπετειώδης με τις γυναίκες;

Έχω κάνει διάφορα. Έχει τύχει να έχω περιστασιακές σχέσεις με μια κοπέλα και να βρεθώ ερωτικά και με την κολλητή της. Και μάλιστα έλεγα στη μία: «Μην πεις τίποτα στη φίλη σου, γιατί νιώθω ότι με γουστάρει». Και μετά έπιανα την άλλη και της έλεγα τα ίδια, ώστε να μη μάθουν ότι πήγαν και οι δύο μαζί μου. Κάποια στιγμή, βέβαια, μίλησαν μεταξύ τους, οπότε κατέρρευσε όλο το σκηνικό ψέματος που είχα στήσει. Έχει τύχει, επίσης, να κάνω κάτι και με δύο αδελφές, αλλά όχι το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ήσουν το ίδιο περιπετειώδης και στον ερωτικό τομέα;

Έχω να σου διηγηθώ διάφορα περιστατικά. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα σκηνικό που είχε συμβεί ένα καλοκαίρι: Έχουμε πάει για ποτό με φίλους και βρέθηκα με μια κοπέλα να κάνω σεξ έξω από το αμάξι κάπου στην Πεντέλη.

Όπως είμαστε λοιπόν γυμνοί και ξυπόλυτοι, σαν τον Αδάμ και την Εύα, στα αγκάθια και στηριζόμαστε στο καπό του αυτοκινήτου, σπάει ο διάβολος το ποδάρι του και περνάνε οι φίλοι μας με το αμάξι τους.

Όπως πέφτουν τα φώτα του αμαξιού πάνω μας αντιλαμβάνονται ποιοι είμαστε. Αρχίζουν λοιπόν να κορνάρουν και να φωνάζουν το όνομά μου κι εγώ να τους λέω «Φύγετε από εδώ, ρε!».

Έχεις και άλλες τέτοιες εμπειρίες σε δημόσιο χώρο;

Ναι, βέβαια. Έχω κάνει σεξ σε τουαλέτα, έχω κάνει σεξ και σε δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Έχω κάνει διάφορα. Έχεις ένα καλογυμνασμένο σώμα. Ανήκεις στους άντρες που προσέχουν τη διατροφή τους και τρώνε συγκεκριμένα φαγητά σε συγκεκριμένες ώρες;

Μου έχει τύχει να με δουν να τρώω σουβλάκια και να με ρωτήσουν: «Μα, καλά πώς διατηρείς αυτό το σώμα; Παίρνεις φάρμακα;». Δεν παίρνω τίποτα. Το κορμί μου είναι 100% φυσικό. Η απάντησή μου σε όλους αυτούς είναι: «Νομίζετε ότι κάνοντας δύο χρόνια γυμναστική θα φτιάξετε το σώμα που έχει κάποιος που αθλείται από μικρό παιδί;». Υπάρχουν φορές που γυμνάζομαι τέσσερις ώρες την ημέρα, οπότε και τα σουβλάκια μου θα φάω και τις πίτσες μου, γιατί θα τα κάψω όλα.

Εννοείται ότι προσέχω το φαγητό που τρώω να είναι καλής ποιότητας. Αλλά δεν στερούμαι τίποτα και τρώω και μεγάλες ποσότητες. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Έχω κάνει στίβο, κολύμπι, μπάσκετ. Και τώρα ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Γυμνάζομαι γιατί αν δεν το κάνω, δεν αποδίδω σε τίποτα. Ακόμα και όταν είμαι σε διακοπές, θα βρω τρόπο να γυμναστώ, είτε κάνοντας κολύμπι είτε πηγαίνοντας για τρέξιμο.

Δεν με θυμάμαι ποτέ να έχουν περάσει τρεις μέρες και να μην έχω κάνει γυμναστική. Άλλοι χρειάζονται να πιούν καφέ για να ξυπνήσουν. Εγώ πρέπει να αθληθώ για να σταθώ στα πόδια μου. Με τη γυμναστική τα ξεχνάω όλα. Είναι η χαλάρωσή μου.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved