Βίκυ Κουλιανού: Εσύ γνωρίζεις με ποια ονόματα έχει συνεργαστεί; Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Εσύ γνωρίζεις με ποια ονόματα έχει συνεργαστεί; Θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που έκανε διεθνή καριέρα στο χώρο του modeling.

Η ίδια πρόσφατα μίλησε για την εμφάνιση της στο GNTM και για τη συνεργασία της με κορυφαίους σχεδιαστές.

«Με το που άναψαν τα φώτα, ξέχασα ότι υπήρχαν κάμερες. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι είχα να κάνω με μια ευχάριστη, μεγάλη παρέα, με την οποία ένιωσα τόσο οικεία, λες και ήμουν ήδη μέλος της. Ταίριαξα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι αυτό που λες, "η ενέργεια τους μου πάει". Συγκινήθηκα που τα νεότερα παιδιά γνώριζαν όχι μόνο το όνομα μου, αλλά και την πορεία μου. Με εξέπληξε ο χορός θετικών μηνυμάτων στα social media. Μου τηλεφώνησαν δύο φίλοι για να μου πουν "για χάρη σου έχει μπλοκάρει το Twitter. Βροχή θετικών σχολίων. Τι ωραία! Σε μια εποχή που κανένας δεν χρωστάει καλή κουβέντα για κανένας το κοινό μιλούσε για εμένα με τόσο κολακευτικά λόγια. Είχα καιρό να πάρω ένα τόσο μεγάλο δώρο. Ευχαριστώ!»



«Παρόλο που δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, τα τελευταία χρόνια γίνεται ένα τεράστιο των σημαντικών ονομάτων των 90s. Fendi, Versace και τόσοι άλλοι οίκοι επανέφεραν τα ονόματα που σηματοδότησαν τη χρυσή εποχή των top models. Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Κλόντια Σίφερ, Κάρλα Μπρούνι συνδέονται όχι μόνο με την υψηλή ραπτική, αλλά και με διαφορετικούς τύπους γυναικών. Δεν τις φορούσαν τα ρούχα, δεν ήταν απρόσωπες, δεν ήταν κάποιες ανάμεσα στις άλλες. Ηταν προσωπικότητες. Ξεχωριστές και διαφορετικές.

Γι' αυτό και καθεμία έγραψε τη δική της ιστορία. Με τα περισσότερα κορίτσια δουλέψαμε μαζί και είχαμε υπέροχες σχέσεις. Οι σχέσεις μας είναι καλές μέχρι σήμερα. Εξακολουθούμε να επικοινωνούμε μέσω των social media. Στις τελευταίες των μεγάλων συγκαταλέγω και τη Ζιζέλ. Θα μπορούσε να είναι μοντέλο της δικής μου εποχής. Η ζωή μας πασπαλίστηκε δικαίως με πολλή χρυσόσκονη. Εκτοτε τα πράγματα έγιναν ολίγον τι φασόν. Η υψηλή ραπτική υπερτέρησε της προσωπικότητας. Τα τελευταία χρόνια όλα φαντάζουν ένα. Τη Σίντι, την Εύα, την Κλόντια και τη Ναόμι θα τις θυμούνται πάντα. Το μόντελινγκ είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι».

«Ο Τζιανφράνκο Φέρε ήταν ο πιο αγαπημένος μου. Με αποκαλούσε "μωρό μου" και λάτρευε τις γυναίκες με ψηλά πόδια σαν τα δικά μου. Δεν υπήρχε περίπτωση σε κάθε σόου του να μην εμφανιστώ αλλάζοντας τρία διαφορετικά μαγιό. Ο Εμανουέλ Ουνγκαρό υπήρξε ένα γνήσιο αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Ο τρόπος που άγγιξε το γυναικείο κορμί ήταν διαφορετικός. Είχε αυτό το μοναδικό γαλλικό charm. Σε άγγιζε κατά λάθος στο στήθος ενώ σου πρόβαρε μια τουαλέτα και αισθανόσουν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Εντυνε με τέτοιον τρόπο τις μούσες του που ήταν σαν να τις φλέρταρε. Ενιωθα πάντα μια αμηχανία. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έχει class. Τα πάντα στη ζωή του διακατέχονται από φινέτσα. Θυμάμαι ότι σε κάποιο σόου του υπήρχαν άτομα από το κορυφαίο πρακτορείο της Ιταλίας, το Riccardo Gay Agency, που με εντόπισαν.

Με πλησιάζει ο γνωστός μπούκερ Πιέρο Πιάτζι, που ακόμη θεωρείται ένας από τους καλύτερους του κόσμου, και μου προτείνει συνεργασία. Ετσι άνοιξε η πόρτα της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας. Ο Ιβ Σεν Λοράν ήταν ένας άνθρωπος υπερευαίσθητος με πάρα πολλές αλλαγές και μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του. Επειθε για τη μοναδικότητα του καθώς το μυαλό του ξεχείλιζε από δημιουργικότητα. Διακατεχόταν από καλλιτεχνική υπερένταση και είχε αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα. Στο φινάλε κάθε επίδειξης έκλαιγε και δεν ήθελε να βγει στον κόσμο. Συνήθως κάποιος τον έσπρωχνε για να εμφανιστεί. Ο Ιβ Σεν Λοράν ένιωθε δέος για το γυναικείο σώμα. Μια φορά μου είπε ότι διέθετα τόσο ωραίο σώμα του δεν θα ήθελε να το ντύσει. Υπήρξαν φορές που έπαιρνε ένα σκέτο πανί και το έφτιαχνε ρούχο πάνω μου. Με είχε τρυπήσει άθελα του με τις καρφίτσες άπειρες φορές. Οσο για τη Σόνια Ρίκιελ; Συγκλονιστική γυναίκα, ένα ουράνιο τόξο, μια νότα αισιοδοξίας, όπως και τα χρώματα των ρούχων της. Τόσο μεγάλα ονόματα της μόδας έκαναν τη ζωή μου να φαντάζει ένα υπέροχο παραμύθι. Ζούσα στα σπίτια και τα ατελιέ των σχεδιαστών, τους γνώριζα ως ανθρώπους», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved