Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που επέλεξα να κάνω»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που επέλεξα να κάνω»

Η Κατερίνα Τσάβαλου θεωρείται μία από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ίδια μίλησε για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Λόγω Τιμής», για τον αγαπημένο της ρόλο μέχρι σήμερα αλλά και για εκείνον που δεν θέλει να θυμάται.

Εκανες το τηλεοπτικό ντεμπούτο σου στο «Λόγω Τιμής». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Το να παίξω για πρώτη φορά στην τηλεόραση, και μάλιστα σε σίριαλ της κορυφαίας δημιουργού Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ήταν φανταστική εμπειρία για μένα. Με είχαν στηρίξει όλοι εκεί, είχα περάσει πολύ ωραία! Είχα ξεχωρίσει, φυσικά, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, επειδή κάναμε και το ζευγάρι, και με είχε βοηθήσει στο να μην ντρέπομαι. Ηταν πολύ καλός.katerina tsavalou1

Είχες ενεργή τηλεοπτική παρουσία επί σειρά ετών. Ποιος ρόλος υπήρξε αγαπημένος και ποιον δεν θέλεις να θυμάσαι;

Ημουν πάντοτε προσεκτική στις επιλογές μου, αλλά συμβαίνει κάποιες φορές να διαλέξεις ένα ωραίο σενάριο και να το δεις μετά να βγαίνει χάλια στο γύρισμα. Ωστόσο, δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που επέλεξα να κάνω, γιατί έμαθα πράγματα ακόμη κι από τις δουλείες που δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελα. Οσο για τους αγαπημένους μου ρόλους, έχω πολλούς – σε ταινίες, σειρές, παραστάσεις. Δεν μου είναι εύκολο να ξεχωρίσω έναν. Ας πούμε ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν με την Μπέτυ Λιβανού και τον Βαγγέλη Γερμανό στο σίριαλ «Γλυκόξινο Κρασί», στον ΑΝΤ1, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λαπατά.

Ωραία συνεργασία!

Και πολύ ωραία σειρά. Δεν μπορώ να πω, όμως, ότι ξεχωρίζω μόνο αυτή. Ήταν ξεχωριστή, πάντως, γιατί με καθόρισε στο ξεκίνημά μου, με είχε βοηθήσει πολύ τότε και η καταπληκτική ηθοποιός και σπάνιος άνθρωπος Μπέτυ Λιβανού. Ηταν δίπλα μου, και είναι τιμή μου που ακόμα είναι δίπλα μου και είναι φίλη μου. Είναι σαν μαμά μου, την αγαπώ πάρα πολύ…

Εχεις κάνει κι άλλες τέτοιες φιλίες μέσα από συνεργασίες;

Βέβαια. Με τη Μαίρη Σταυρακέλλη, που είναι κι αυτή πολύ καλή ηθοποιός και ξεχωριστός άνθρωπος, είμαστε πολύ φίλες. Επίσης η κυρία Τζένη Ρουσσέα είναι τιμή μου που είναι φίλη μου. Παίξαμε μαζί δύο χρονιές την παράσταση «Αττική Οδός». Ξέρεις, αυτά είναι τα… γαλόνια μου. Σημασία έχουν οι σχέσεις που κάνεις στη ζωή σου, οι καλές σχέσεις. Να μην είσαι ανταγωνιστικός, να μην κοιτάς να βγάλεις το μάτι του άλλου, αλλά να έχεις σχέσεις ειλικρινείς, και στη δουλειά και στη ζωή. Διότι οι σχέσεις μένουν, δεν μένει η δουλειά.

Μου ανέφερες τρεις φίλες σου που είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από εσένα. Τυχαίο;

Μου άρεσε πάντα να κάνω παρέα με ανθρώπους μεγαλύτερους από μένα. Εχω, όμως, και φιλίες κοντά στην ηλικία μου. Ας πούμε με την Υρώ Λούπη, με τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, που έχουν βαφτίσει και την κόρη μου, τους ξεχώρισα αυτούς τους ανθρώπους και δεθήκαμε επί της ουσίας. Ακόμη η Χριστίνα Θεοδωροπούλου είναι πολύ φίλη μου, επίσης μία κυρία με κάπα κεφαλαίο.

Πηγή: Εspresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved