Κατερίνα Τσάβαλου: «Πιεζόμουν αφόρητα πάνω στη σκηνή. Ανακουφίστηκα όταν τελείωσε αυτή η δουλειά»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πιεζόμουν αφόρητα πάνω στη σκηνή. Ανακουφίστηκα όταν τελείωσε αυτή η δουλειά»

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι ένα πλάσμα αυθεντικό, ειλικρινές, με μπόλικη θετική ενέργεια και καθαρό βλέμμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το πώς βίωσε τον ρόλο της μητέρας, για τον σύζυγό της, αλλά και για τους λόγους που δεν αποκάλυψε από ποιον από τους καταγγελλόμενους σε υπόθεση του #MeToo υπήρξε θύμα εργασιακής βίας.

Πώς βίωσες τον ρόλο της μητέρας;

Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει και θα κάνω στη ζωή μου. Ο ρόλος της μητέρας δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος. Επίσης είναι ένας ρόλος που δεν σταματάει ποτέ, πρέπει να είσαι πάντα εκεί. Πρέπει πρώτα να είσαι εσύ καλός άνθρωπος για να δώσεις μετά το παράδειγμα και στο παιδί σου. Τα παιδιά μαθαίνουν από αυτά που βλέπουν, όχι από αυτά που τους λες. Επειδή πιστεύω και πάρα πολύ στον Θεό, Τον ευχαριστώ από καρδιάς που με άφησε να το βιώσω όλο αυτό.

Οταν γνώρισες τον άντρα σου, τον Δημήτρη Στεργίου, κατάλαβες αμέσως πως ήταν αυτός ο… ένας, ο ιδανικός, ή σου πήρε καιρό;

Το κατάλαβα αμέσως, αλλά ήταν εκείνος που με οδήγησε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μου είπε πράγματά που τα σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά μάλλον θα ντρεπόμουν να του τα πω, γιατί πίστευα ότι μπορεί και να έφευγε τρέχοντας. Ξέρεις, καμιά φορά μιλάς στον άλλον για οικογένεια και γίνεται… Λούης (γελάει).

Ποια έχεις καταγράψει ως την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Τις απώλειες. Τον θάνατο της κολλητής μου στα 26 της χρόνια, τον θάνατο του Σάκη Μπουλά που ήταν φίλος δικός μου και της οικογένειάς μου, ενός άλλου φίλου μου που έφυγε επίσης πολύ νωρίς. Ηταν ό,τι πιο δύσκολο για μένα να βιώνω τέτοιες καταστάσεις τόσο μικρή… Οι δύσκολες στιγμές είναι οι απώλειες. Επειτα υπάρχουν οι δυσκολίες που μπορεί να ζήσεις στη δουλειά, ένας χωρισμός… Ομως όλα αυτά ξεπερνιούνται. Μια διαφορετική δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν έμεινα έγκυος την πρώτη φορά και ήταν παλίνδρομος κύηση, οπότε δεν προχώρησε. Δούλευα τότε στην παράσταση «Ο Κύκλος». Δύο μήνες μετά έμεινα ξανά έγκυος και γεννήθηκε το κοριτσάκι μου. Την έχουμε βαφτίσει Μαρία-Μελίνα και τη φωνάζουμε Μαρινέλη.

Εχεις δηλώσει δημόσια ότι υπήρξες θύμα εργασιακής βίας από έναν από τους καταγγελλόμενους σε υπόθεση του #MeToo. Γιατί δεν είπες το όνομά του;

Αποφάσισα να μην το πω, ακολουθώντας τη συμβουλή του δικηγόρου μου. Εγώ υπέστην εργασιακή βία από το συγκεκριμένο άτομο. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει δεχτεί καταγγελίες άλλου είδους. Ηταν πολύ δύσκολη εμπειρία για μένα η συνεργασία μας, η οποία κράτησε, μάλιστα, αρκετό καιρό. Πιεζόμουν αφόρητα επάνω στη σκηνή, αλλά και γενικότερα… Ανακουφίστηκα όταν τελείωσε αυτή η δουλειά.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved