Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με την αδερφή του, Λάουρα που ουδείς παρατήρησε στο Instagram!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με την αδερφή του, Λάουρα που ουδείς παρατήρησε στο Instagram!

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει αδυναμία στις αδερφές του, Λάουρα, Βαλέρια και στη μικρή Μαρίνα και το δείχνει ακόμα και μέσα από τα social media!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου είναι λάτρης του instagram και δεν υπάρχει μέρα που να μην δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του άλλοτε ποζάρει μόνος του και άλλοτε με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Ο Άγγελος Λάτσιος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του για Βαλέρια, τη Μαρίνα και τη Λάουρα.

Και πριν λίγες μέρες οι δύο πιο μεγάλες αδερφές του, Λάουρα και Βαλέρια οι οποίες έχουν κι αυτές instagram σχολίασαν κάποιες από τις φωτογραφίες του.

Η Βαλέρια ξετρελάθηκε με τις φωτογραφίες τους που ανήρτησε πρόσφατα, ενώ η Λάουρα σχολίασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία του αδερφού της, που το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει look και είναι κούκλος!

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/10), ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου στη μία τον βλέπουμε να ποζάρει με τη Λάουρα και στην άλλη με τη Βαλέρια από μια κοινή τους έξοδό. Αυτή τη φωτογραφία σχολίασε η Βαλέρια και ο Άγγελος της απάντησε : «Σε λατρεύω»!

Ενώ η Λάουρα εντυπωσιάστηκε με τις φωτογραφίες του αδερφού της που είχαν φόντο την πανσέληνο και της απάντησε πως κάτι της ετοιμάζει...

Δείτε τον διάλογο του Άγγελου με την Βαλέρια αλλά και με την Λάουρα στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved