Το μήνυμα - καταπέλτης του Θηρίου στον Ξιαρχό και η εξομολόγηση για την αλλαγή στο σώμα του!
Showbiz

Το μήνυμα - καταπέλτης του Θηρίου στον Ξιαρχό και η εξομολόγηση για την αλλαγή στο σώμα του!

To Θηρίο, κατά κόσμον Κώστας Δρακούλας, με αφορμή όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνιστή τον Τάσο Ξιαρχό, θέλησε να του στείλει το δικό του μήνυμα.

Το Θηρίο κάποτε ζύγιζε 240 κιλά και με επιμονή και υπομονή κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και να απαλλαγεί μία και καλή από αυτά. Σήμερα (2/11) μετά τα όσα έχουν συμβεί με τον γνωστό χορογράφο, ο Κώστας Δράκουλας ανέβασε μία φωτογραφία του όταν ήταν 240 κιλά και όπως είναι σήμερα, έχοντας μάλιστα σηκώσει το μπλουζάκι που φοράει και έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!
Καλή προσγείωση φίλε!".

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Θηρίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved