Κατερίνα Παπουτσάκη-Μελέτης Ηλίας: «Υπάρχει χημεία στη σχέση μας από το πρώτο γύρισμα»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη-Μελέτης Ηλίας: «Υπάρχει χημεία στη σχέση μας από το πρώτο γύρισμα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το πώς νιώθουν που η σειρά μετά πλέον δύο κύκλους αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση.

Πώς νιώθετε που η σειρά μετρά πλέον δύο κύκλους;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Είναι πολύ σημαντικό μία σειρά να συνεχίζεται για 2η χρονιά, είναι μεγάλη επιτυχία και χαίρομαι γιατί την αγαπήσαμε και εμείς και ο κόσμος. Ο κόσμος με συναντούσε το καλοκαίρι και μου έλεγε τόσο όμορφα λόγια. Με αναγνώριζαν από μικρά παιδιά, κάτι που σημαίνει ότι μας βλέπουν και εκείνα. Έχει απήχηση σε όλες τις ηλικίες και χαίρομαι γιατί είναι μία σειρά έξυπνα δομημένη που αφορά πολλούς. Είναι μία όμορφη δουλειά, γενικά περνάμε πολύ ευχάριστα μεταξύ μας, είμαστε μία ωραία ομάδα και ζεστή, είμαστε ενωμένοι, στην πρόβα συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, υπάρχει ωραία χημεία. Είναι, κοινώς,
μία μαγική συνθήκη, με κινηματογραφική προσέγγιση και όλα τα παραπάνω νομίζω αποτυπώνονται στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μελέτης Ηλίας: Οταν η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά, εισπράξαμε υπέροχα σχόλια, οπότε από τα πρώτα επεισόδια ξέραμε μέσα μας ότι αυτό δεν θα σταματήσει εύκολα. Οταν ήρθε και η ανακοίνωση, η χαρά ήταν πολύ μεγάλη. Φέτος, νιώσαμε ότι ξεκινάει κάτι από την αρχή, καθώς πιάνουμε έναν νέο κύκλο χρονολογικά, τον
μετά τη χούντα. Νιώσαμε μία ανανέωση και αυτό είναι υπέροχο. Είμαστε
πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, ανθούν ολοένα και περισσότερο και το
σενάριο και το υποκριτικό κομμάτι. Είναι μία δουλειά που για μένα σημαίνει
πολλά, τη θεωρώ δώρο καθώς με «κράτησε» σε εγρήγορση και στη φάση της πανδημίας.


Πώς είναι η μεταξύ σας σχέση;

Μ.Η.: Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά με την Κατερίνα, όμως ταιριάξαμε από την πρώτη μέρα. Υπάρχει χημεία και μόνο καλά έχω να πω γι' αυτό το κορίτσι. Είναι φιλότιμη, ταλαντούχα, βοηθητική προς όλους. Εναν πρωταγωνιστή/μία πρωταγωνίστρια τον/την καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά του και η Κατερίνα έχει σεβασμό και αγάπη προς όλους. Γενικά περνάμε πολύ ωραία και αυτό είναι προς όφελος της δουλειάς μας.


Κ.Π.: Με συγκινούν πολύ τα λόγια του Μελέτη, είναι ένας δοτικός άνθρωπος. Μου κάνει το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που θα μπορούσε να μου κάνει άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος θα με πει ταλαντούχα, αλλά έχει τρομερή σημασία για μένα να είμαστε δοτικοί και να δουλεύουμε σαν ομάδα, να σεβόμαστε, να αγαπάμε, να είμαστε γενναιόδωροι. Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη σκηνή, ένιωσα σαν να παίζω μαζί με τον Μελέτη χρόνια. Εχουμε έναν κοινό κώδικα που φαίνεται. Απολαμβάνω τις σκηνές μαζί του, ειδικά όταν βρισκόμαστε face to face και συζητάμε σαν γονείς.
Είναι οι ωραιότερες σκηνές και οφείλουμε και ένα ευχαριστώ στους Νίκο Απειρανθίτπ, Δώρα Μασκλαβάνου, Κατερίνα Μπέη.

Πηγή:TVTύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved