Αυτό το λαμπερό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο (Video & Photos)
Showbiz

Αυτό το λαμπερό ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο (Video & Photos)

Λαμπερό  ζευγάρι της showbiz χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο!

Ο λόγος για την… Σοφία Χαρμαντά και τον Gerard Butler που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day ότι δεν είναι πια ζευγάρι με τον γνωστό ηθοποιό, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις!

Αρχικά ανέφερε η καλλονή: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις»!

Και στη συνέχεια τόνισε η Σοφία Χαρμαντά για τον Ferard Butler: «Είναι πολύ καλός, πολύ respectful και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνίδα που γνωρίσαμε ως συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» του ΑΝΤΙ αλλά και του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο «Blind Taste» πλέον περνάει σημαντικό μέρος του χρόνου της στην Αμερική.

«Αμέσως μετά το συμβόλαιο μου με το πρακτορείο, μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο Miami Swim Week, μια Εβδομάδα Μόδας αποκλειστικά για μαγιό. Δεν θεωρούμαι μοντέλο πασαρέλας. Επειδή όμως δύσκολα βρίσκουν μοντέλα για να δείξουν μαγιό, με επέλεξαν», λέει η ίδια με ειλικρίνεια. Σε αυτό βέβαια, συνετέλεσαν και οι άψογες αναλογίες της με ύψος 176 εκ. και βάρος 55 κιλά.

Μετά από αρκετές καμπάνιες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που ασχολείται με το μοντελινγκ, η Σοφία Χαρμαντά είναι πλέον αποφασισμένη να κυνηγήσει σοβαρά μια διεθνή καριέρα με βάση τη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, όπως η ίδια εξομολογείται: «Δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση και να τα εγκαταλείψεις όλα ελπίζοντας σε κάτι πιο μεγάλο» είχε πει στο Gala!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved