Κατερίνα Παπουτσάκη-Μελέτης Ηλίας: «Η τηλεόραση αλλάζει και είναι πολύ όμορφο για όλους εμάς»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη-Μελέτης Ηλίας: «Η τηλεόραση αλλάζει και είναι πολύ όμορφο για όλους εμάς»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί. 

Οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξή τους μίλησαν για το αν βλέπουν ελληνικές σειρές και για τα θεατρικά σχέδια τους.

Βλέπετε ελληνικές σειρές;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν προλαβαίνω, έχω δει όμως αποσπασματικά τι παίζει. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που γίνονται ωραίες δουλειές, με καλή αισθητική, βλέπουμε ότι η τηλεόραση αλλάζει και είναι πολύ όμορφο για όλους εμάς που κάνουμε τηλεόραση και είμαστε ηθοποιοί.

Μελέτης Ηλίας: Από θέμα δουλειάς και περιέργειας, βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Αποσπασματικά έχω δει όλες τις σειρές και μένει πάντα χρόνος για Netflix και αθλητικά. Εχω εντυπωσιαστεί με τις σειρές «Κομάντο και δράκοι» του MEGA και «Καρτ Ποστάλ» της ΕΡΤ, έχουν μία αίγλη που θυμίζει την προ κρίσης εποχή, θα μπορούσαν να σταθούν σε διεθνές επίπεδο. Να πω σε αυτό το σημείο ότι είναι μεγάλο κέρδος το ότι το ευρύ κοινό γνωρίζει ηθοποιούς σπουδαίους από το θέατρο που μέχρι τώρα δεν έκαναν τηλεόραση.

Θα λέγατε το «ναι» σε σόου φιλανθρωπικού χαρακτήρα; Κυρία Παπουτσάκη,
έχετε βρεθεί στην καρέκλα κριτή...

Κ.Π.: Μου έχει προταθεί αρκετές φορές, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν οι συμμετέχοντες. To-challenge είναι τεράστιο, θαυμάζω το θάρρος, την αποτελεσματικότητά τους, καταβάλλουν μεγάλο κόπο.

M.H.: Νιώθω πολύ έξω από τα νερά μου, νιώθω ότι απαιτούν τρομερή δουλειά όλα αυτά, που λόγω χρόνου δεν θα μπορώ να κάνω. Είχα πέρσι την εμπειρία να παρουσιάσω το «Καλύτερό μας Πάσχα» στη ΕΡΤ, το ευχαριστήθηκα, ένιωσα καλά, οπότε ποτέ μη λες ποτέ.

Κυρία Παπουτσάκη, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο σας single με
τίτλο «Πεταλούδα»... Ονειρο που γίνεται πραγματικότητα;

Ακριβώς, το ήθελα πολλά χρόνια, αλλά δεν το τολμούσα. Μετά το single «Σκλάβα», επανερχόμαστε με την «Πεταλούδα». Νιώθω χαρά, συγκίνηση, είναι ένα ωραίο, μελωδικό κομμάτι, με ρεμπέτικες επιρροές. Είναι ένα κομμάτι της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που τη θαυμάζω για το ταλέντο της. Να πω ότι το κομμάτι κυκλοφορεί από το προσωπικό μου κανάλι στο YouTube.

Τι σκεφτόσασταν και δεν το τολμούσατε;

Σκεφτόμουν ότι θα πουν ότι «αυτή είναι ηθοποιός και τραγουδά;». Ομως το δουλεύω πολύ, κάνω μαθήματα, έχω κάνει μιούζικαλ, έχω τραγουδήσει σε τίτλους σειρών και ταινιών... Τώρα το έκανα πράξη και είμαι χαρούμενη. Με γεμίζει, με κάνει δημιουργική, δεν έχει να κάνει με ματαιοδοξία, αλλά με συναισθήματα και χαρά.

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

Κ.Π.: Θα αρχίσουμε πρόβες για την παράσταση «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη, που θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής. Ρούλα Πατεράκη, Ηλίας Λογοθέτης, Μαίρη Χρονοπούλου, Γιώργος Γάλλος, Βασίλης Μπισμπίκης και πολλοί ακόμη ηθοποιοί θα βρεθούμε σε αυτό το υπέροχο έργο και η χαρά μου είναι επίσης μεγάλη.


Μ.Η.: Ακόμη δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο, ωστόσο από αρχές του νέου έτους σίγουρα θα βρίσκομαι κάπου. Εδώ και ενάμιση χρόνο ήμουν σε αδράνεια θεατρικά και μου έχει λείψει η αμεσότητα με το κοινό. Αυτό το συναίσθημα είναι τρομερό.

Πηγή:TVΤύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved