Απόλλωνας Ρουβάς: Ντύθηκε όπως ο μπαμπάς του Σάκης κι έγινε viral
Showbiz

Απόλλωνας Ρουβάς: Ντύθηκε όπως ο μπαμπάς του Σάκης κι έγινε viral

Δεν υπάρχει το νέο βίντεο που ανέβασε στα stories της η Κάτια Ζυγούλη! Ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Απόλλωνας μιμήθηκε τον μπαμπά του, ντύθηκε όπως εκείνος και έγινε viral, Σάκης Ρουβάς!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

Οι δυο τους δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους, δίνοντας μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από την καθημερινότητα στο σπίτι αλλά και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί με τα παιδιά τους. Αυτή τη φορά το βίντεο τους ξεχώρισε αφού ο Απόλλωνας έκανε για μια ακόμη φορά το θαύμα του.

Τι έκανε;

Ντύθηκε όπως ακριβώς ο μπαμπάς του, Σάκης. Φόρεσε μεγάλα γυαλιά και ένα μαύρο σκουφάκι, παρόμοιο με εκείνο που φορά ο τραγουδιστής κια πολλές φορές έχει απαθανατιστεί με αυτό το look και όταν η μαμά του Κάτια τον ρώτησε ποιος είναι, εκείνος απάντησε ο Σάκης Ρουβάς με τον Σάκη να αναρωτιέται και «τότε εγώ ποιος είμαι;», «ο Απόλλωνας», απάντησε ο αξιολάτρευτος μικρούλης.

«Η τηλεκπαίδευση στη μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω. Δεν είμαι ακουστικός άνθρωπος, πρέπει να τα κάνω εικόνα, συναίσθημα.

Ένα από τα παιδιά μου είναι έτσι και αν η δασκάλα είναι ομιλητική χάνεται. Δεν κάθομαι από πάνω τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό. Τα καλά που μου έχει δώσει η καραντίνα είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπο να είμαστε όλοι μαζί δημιουργικοί. Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ, έχει βάλει μουσικά όργανα. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved