Λίτσα Γιαγκούση: «Δεν ήταν επιλογή μου το να απομακρυνθώ από τα φώτα της δημοσιότητας»
Showbiz

Λίτσα Γιαγκούση: «Δεν ήταν επιλογή μου το να απομακρυνθώ από τα φώτα της δημοσιότητας»

Η φωνή της Λίτσας Γιαγκούση έχει έναν λυγμό που σε καθηλώνει.

H αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βίωσε την πανδημία, για το αν ήταν επιλογή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ποιο τραγούδι θεωρεί σταθμό της καριέρας της.

Ο καλλιτεχνικός χώρος πέρασε δύσκολα, εξαιτίας της πανδημίας. Πώς το βιώσατε εσείς όλο αυτό;

Το βιώνω όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Πέρα από το ότι είναι η έκφρασή μας και αυτό που αγαπάμε, είναι και θέμα βιοπορισμού. Από αυτό ζούμε και είναι δύσκολα.

-Τα τελευταία χρόνια έχετε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν επιλογή σας;

Πότε δεν επιδίωκα να βρίσκομαι στα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως να ευθύνομαι κι εγώ κάπου, ωστόσο, δεν ήταν επιλογή μου το να απομακρυνθώ.

-Την εποχή των ‘90s υπήρξατε πρώτο όνομα στις μεγαλύτερες πίστες. Μιλήστε μου λίγο γι’ αυτήν την περίοδο.

Η περίοδος εκείνη ήταν γενικότερα πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς. Δουλεύαμε έξι μέρες τη βδομάδα, υπήρχαν δισκογραφικές, γίνονταν παραγωγές, ήταν αλλιώς τα πράγματα.

-Πολλά από τα τραγούδια σας έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ποιο θεωρείτε εσείς σταθμό στην καριέρα σας;

Αν πω κάποιο, θα αδικήσω κάποιο άλλο. Είναι κάποια τραγούδια, που με έχουν στιγματίσει και είναι πιο δυνατά από κάποια άλλα. Τα «Χιλιόμετρα», το «Χαλάλι σου», το «Αεροπλάνο», ακόμα και τώρα, όταν τα λέω, τα τραγουδάει όλο το μαγαζί, πράγμα που είναι δύσκολο να συμβεί μετά από τόσα χρόνια. Είχαν μια αυθεντικότητα, ήταν λαϊκά τραγούδια, άμεσα, με έξυπνο στίχο. Τώρα δεν παίζονται λαϊκά στο ραδιόφωνο, απαγορεύεται.

-Από εκείνη τη χρυσή, όπως λέγεται, εποχή του ’90, εξασφαλιστήκατε οικονομικά;

Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ αυτά τα μεροκάματα, τα τεράστια, που έχουν ακουστεί. Βεβαίως και έπαιρνα πολύ καλά χρήματα, αλλά σε σχέση με κάποιους συναδέλφους που έπαιρναν τα δεκαπλάσια, δεν συγκρινόμουν. Δεν έχω εξασφαλιστεί, πρέπει να δουλεύω για να ζω αξιοπρεπώς.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved