Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!
Showbiz

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

Ο Μιχάλης Αλικάκος είδε τις καλλιτεχνικές "μετοχές" του να ανεβαίνουν τελευταία μιας και υποδύεται στο ήδη επιτυχημένο Σασμό έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον αλλά και σκοτεινό ρόλο, αυτό του Διονύση Μαρκάκη, ενός ξενοδόχου στο Ρέθυμνο. 

Ο τηλεοπτικός Διονύσης, που επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ζει από τις 22 Οκτωβρίου τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, η κόρη του που ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία.

Ο ίδιος μάλιστα είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Καλώς ήρθες κόρη μου», είχε σημειώσει πάνω στη φωτογραφία ο περήφανος μπαμπάς.

Φυσικά, δεν έκρυψε την οικογενειακή του ευτυχία και μιλώντας πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα, είπε για τη μικρούλα: «Η κόρη μου γεννήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Είναι υγιέστατη, είναι πανέμορφη, είναι τρία κιλά και είναι ένα εξαιρετικό παιδάκι. Είναι το πρώτο μου παιδί οπότε όπως καταλαβαίνεται είναι έντονες οι στιγμές και τα συναισθήματα. Λίγο πριν βγω στον αέρα η μαία μου έδειχνε πως αλλάζουμε πάνα και πώς κάνουμε μπάνιο».

Λίγοι όμως γνωρίζουν με ποια είναι παντρεμένος ο γνωστός ηθοποιός. Ο λόγος για τη Βιβή Πολυκανδριώτη, μία από τις δύο κόρες του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και ενός από τους μετρ του μπουζουκιού στη χώρα μας, του Θανάση Πολυκανδριώτη -έχει και άλλη μία κόρη, τη Μαρία.

Σχέση πεθερού και γαμπρού

Ο Μιχάλης Αλικάκος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι πολύ δεμένοι και έχουν καταφέρει να χτίσουν μία πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους. Λατρεύοντας την ίδια γυναίκα, τη Βιβή Πολυκανδριώτη, με διαφορετικό τρόπο βέβαια ο καθένας, ο ηθοποιός και ο μουσικοσυνθέτης στηρίζουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον σε κάθε μεγάλη καλλιτεχνική τους στιγμή και περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Μετά και την άφιξη της κορούλας του ζευγαριού, η σχέση τους έχει γίνει ακόμα πιο ζεστή και αγαπησιάρικη αφού πλέον υπάρχει στις ζωές τους και άλλη μία... γυναίκα για να τους κάνει ό,τι θέλει!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:
Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αλικάκου για τον ερχομό της κόρης του: «Είναι πανέμορφη»

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε μπαμπάς - Η πρώτη φωτό με το μωρό (Photos)

Σασμός: Ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά – Η διπλή προσωπικότητα και η εκδίκηση που έρχεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved