Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρυφερό σχόλιο που έκανε και φούντωσε τις φήμες ότι έχει νέο σύντροφο
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρυφερό σχόλιο που έκανε και φούντωσε τις φήμες ότι έχει νέο σύντροφο

Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά, όσα και στα προσωπικά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Δανιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την σχέση τους, ωστόσο, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν με κοινά σημεία έχουν φουντώσει τις φήμες.

Όπως λέει και ο λαός άλλωστε, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά…

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το σκυλάκι του και εξέφρασε δημόσια την αγάπη του.

«Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και η Ιωάννα Μαλέσκου βάζοντας με νόημα δύο κόκκινες καρδούλες.

Να σας θυμίσουμε πως οι δυο τους είχαν περάσει μαζί τις διακοπές τους το καλοκαίρι και αυτό αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες τους στα social media που απεικόνιζαν την ίδια παραλία και το ίδιο τζετ σκι.

Το ζευγάρι στη συνέχεια φέρεται να πέρασε χαλαρές στιγμές πριν ένα μήνα περίπου στο Ναύπλιο, ενώ δεν παρέλειψαν να ανέβουν και στο Παλαμήδι απολαμβάνοντας τη θέα. Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό από τον αγαπημένο της με θέα το ηλιοβασίλεμα και δεν δίστασε να τα ανεβάσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου για Ξιαρχό: «Αισθάνθηκα ντροπή, μούδιασμα, ανατρίχιασα. Αισθάνεται και ανωτερότητα»

Σάστισε η Ιωάννα Μαλέσκου – Συνεργάτιδα της εκπομπής της αποκάλυψε on air ότι έχει περάσει καρκίνο

«Πάγωσαν» όλοι στο Love it: Η συγνώμη της Μαλέσκου στους τηλεθεατές (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved