Τσίκλης: Η ηλικία, ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και η απόρριψη από την σειρά πριν τρία χρόνια
Showbiz

Τσίκλης: Η ηλικία, ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες και η απόρριψη από την σειρά πριν τρία χρόνια

Τον Δημήτρη Τσίκλη τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως γιο του Ακύλα.

Ο Δημήτρης Τσίκλης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», με τον ρόλο του να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς.

Έχεις αναρωτηθεί όμως, πόσο χρονών είναι ο ηθοποιός;

Η ηλικία

Ο Δημήτρης Τσίκλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1996 και είναι 25 χρονών.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και για την ομορφιά του.

Άλλωστε το ότι είναι μικρός φαίνεται και από τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όμως αυτό δεν πτοεί τις γυναίκες που τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματός του.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων τα «Η Τραγωδία του Βασιλιά Ριχάρδου Γ’ του Ουίλιαμ Σαιξπηρ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Θεοδωρίδη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αλλά και στο Πεθαίνω σαν Χώρα του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία της Ρούλας Πατεράκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στο «Η Ζωή Εν Τάφω» της ΕΡΤ αλλά και στα κλεμμένα όνειρα του Mega.

Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Λευτέρης είναι γιος του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του Ακύλα.

Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι, ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα. Εκεί, αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

Η απόρριψη από την σειρά πριν τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Τσίκλης σε παλαιότερη συνέντευξη του αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια είχε «κοπεί» στο κάστινγκ λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:«Πριν από τρία χρόνια περίπου, με κάλεσαν για μια νέα τότε σειρά που θα ξεκινούσε γυρίσματα. Ήταν ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μιράντα Ρωσταντή, casting director της παραγωγής, κι επρόκειτο για τις Άγριες Μέλισσες. Συναντηθήκαμε σε ένα κλίμα γεμάτο χαρά και ευγένεια, όμως ο Λευτέρης μού είπε χαρακτηριστικά «είσαι καλός, αλλά νομίζω πως είσαι μικρός». Τους ευχαρίστησα θερμά και έφυγα. Τρία χρόνια μετά, με ξανακαλεί η Μιράντα, πάλι για τις Άγριες Μέλισσες.

Προφανώς τώρα ήταν πολύ πιο σωστή η στιγμή. Ερμηνευτικά, μπορούσα πλέον να ανταποκριθώ στο ηλικιακό εύρος της σειράς»

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος «έπιασε στα πράσα» Ασημίνα - Πέτρο! Τον λυπήθηκαν οι τηλεθεατές

Άγριες Mέλισσες: Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας

Άγριες μέλισσες: Ο Νίκος Κουρής περιγράφει τον Ζάχο Λυκογιάννη και σε κάνει να συμπαθησεις τον ήρωα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved